به همت معاونت غذا و دارو
دوره آموزشی آشنایی با مفاهیم و الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
دوره آموزشی آشنایی با مفاهیم و الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی مبتنی بر استاندارد بینالمللی ایزو 2018 و 2200 در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دوره آموزشی آشنایی با مفاهیم و الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی مبتنی بر استاندارد بینالمللی ایزو 2018 و 2200 بهمنظور افزایش توانمندی کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، آزمایشگاه کنترل مواد غذایی در انجام ارزیابیهای مؤثر از کارخانهها تولید مواد غذایی تحت پوشش با حضور علیرضا غیاثی مدرس رسمی آکادمی ترف ایران آلمان و مدرس تائید صلاحیت شده سازمان غذا و دارو بهعنوان مدرس و با حضور کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو در محل سالن شورای معاونت در تاریخ 23 تیر 98 برگزار شد.
در این نشست قبل از شروع کلاس بهمنظور و بررسی سطح آگاهی کارشناسان از دوره مذکور پیشآزمون گرفته شد.
همچنین رئوس مطالب عنوانشده شامل تاریخچه سیستمهای مدیریت ایمنی مواد غذایی مزایای بهکارگیری سیستمهای مدیریت ایمنی، تعاریف و واژگان نوین مرتبط با مقوله ایمنی مواد غذایی با بیان مثالهای مرتبط مطرح گردید.
توضیح اینکه این دوره در دو روز کامل برگزار میشود و جلسه دوم در تاریخ 25 تیر 98 ادامه خواهد داشت.
ارسال به دوستان