آموزشی آشنایی با نشانگر رنگی، تغذیهای و برچسب اصالت کالا در بوستان لاله و سرای محله جمالزاده
به مناسبت دوازدهم تیرماه؛ سالروز صدور فرمان تاریخی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در خصوص مبارزه با قاچاق کالا و ارز آموزشی باهدف افزایش آگاهی عموم مردم در بوستان لاله و سرای محله جمالزاده برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، این جلسه آموزشی باهدف افزایش آگاهی عموم مردم در خصوص با آشنایی نشانگر رنگی، تغذیهای و برچسب اصالت کالا با همکاری سرای محله کشاورز در زمین ورزشی بوستان لاله و سرای محله جمالزاده روز یک شنبه 12 تیر 1401 برگزار شد.
مهندس عقیل دستباز کارشناس اداره نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در ابتدای آموزش گفت: نشانگرهای رنگی تغذیهای بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی مشاهده میشود و درواقع یک راهنمای سریع است که باهدف افزایش آگاهی مصرفکنندگان، اصلاح الگوی مصرف و در جهت ارتقاء سلامت جامعه بر روی برچسب محصولات غذایی و آشامیدنی درج می شود.
وی افزود: تغذیه سالم، علاوه بر اینکه سلامت افراد را تضمین میکند، باعث میشود تا هزینههای درمان ناشی از تغذیه مواد غذایی ناسالم و بعضاً آلوده نیز کاهش چشمگیری یابد.
کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی بیان کرد: با توجه به خطرات مصرف بیرویه نمک، چربی و قند در سلامت انسان، نشانگر رنگی بر اساس میزان چربی کل، اسیدهای چرب ترانس، میزان قند و نمک (کلرید سدیم) در هر سهم ماده غذایی یا ۱۰۰ گرم یا میلیلیتر ماده غذایی، طراحیشده است.
مهندس دستباز ادامه داد بر روی این برچسب اطلاعاتی از قبیل میزان انرژی یا کالری موجود در صد گرم از محصول نشان داده میشود و در این برچسب از سه رنگ قرمز (زیاد)، نارنجی (متوسط) و سبز (اندک) استفادهشده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به تنوع مواد غذایی و آشامیدنی، برچسب نشانگر رنگی این امکان را به مصرفکننده میدهد تا ماده غذایی مناسب و کمخطرتری را انتخاب کند.
ارسال نظر