معاونت غذا و دارو | آموزش مجازی توجیهی بدوخدمت برای مسئولین فنی واحدهای تولیدی

  • تاریخ انتشار : 1404/06/16 - 10:03
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 233
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

به همت مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی:

آموزش مجازی توجیهی بدوخدمت برای مسئولین فنی واحدهای تولیدی غذایی آشامیدنی آرایشی بهداشتی

آموزش مجازی توجیهی بدوخدمت برای مسئولین فنی واحدهای تولیدی غذایی آشامیدنی آرایشی بهداشتی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، وبینار آموزشی دوره توجیهی بدو خدمت برای مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی در تاریخ 15 شهریور 1404 با حضور کارشناسان این حوزه در سالن شورا معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
در این وبینار مهندس صادقی در ابتدای جلسه درخصوص نحوه بارگزاری اطلاعات و مستندات واحدهای تولیدی در سامانه TTAC به منظور اخذ مجوز ورود ماده اولیه به کشور و فرآیند امور مربوط به نحوه ترخیص کالا از گمرگ و صدور مجوز مصرف جهت ماده اولیه به جهت ورود به خط تولید و اطلاع رسانی در راستای تبعات حاصل از درج اشتباهات و خطاها در ثبت اطلاعات و یا عدم ارائه مستندات کافی در سامانه TTAC توضیحات کامل را ارائه نمود.
 در ادامه مهندس محمدی به آموزش ثبت درخواست،بازبینی پروانه منبع غذا و آشامیدنی درسامانه مدیریت پروانه های سلامت محور(TTAC) و همچنین تخلفات مرتبط با سامانه پرداخت و در بخشی از کارگاه به منظور مشارکت بیشتر شرکت کنندگان، پرسش و پاسخ انجام و به سوالات و ابهامات مسئولین فنی در خصوص نحوه اجرای فرایندها پاسخ داده شد.
همچنین مهندس نافعی در خصوص آشنایی با قوانین خوراکی، آشامیدنی، آرایشی بهداشتی، آئین نامه ها و شرح وظایف مسئول فنی در واحدهای تولیدی توضیحاتی را به تفصیل بیان کرد و در خاتمه پرسش و پاسخ صورت گرفت و به مسئولین فنی شرکت کننده پنج امتیاز آموزشی تعلق گرفت.

 

  • کد خبر : 304208
ادمین  غذا
تهیه کننده:

ادمین غذا

تصاویر

آموزش مجازی توجیهی بدوخدمت برای مسئولین فنی واحدهای تولیدی غذایی آشامیدنی آرایشی بهداشتی آموزش مجازی توجیهی بدوخدمت برای مسئولین فنی واحدهای تولیدی غذایی آشامیدنی آرایشی بهداشتی آموزش مجازی توجیهی بدوخدمت برای مسئولین فنی واحدهای تولیدی غذایی آشامیدنی آرایشی بهداشتی
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه