• تاریخ انتشار : 1400/11/11 - 12:20
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 162
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آشنایی با مشخصات برچسب محصولات داخلی و نشانگر رنگی ویژه دانش آموزان مدرسه کوثر

وبینار آموزشی آشنایی با مشخصات برچسب محصولات داخلی و نشانگر های رنگی باهدف افزایش آگاهی دانش آموزان مدرسه کوثر برگزار شد.

مهندس بیتا نافعی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، این وبینار روز دوشنبه 11 بهمن ۱۴۰۰ با حضور کارشناس نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت در محل این معاونت برگزار شد.

مهندس بیتا نافعی کارشناس نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت معاونت غذا و دارو گفت: نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای که بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی مشاهده می‌شود، درواقع یک راهنمای سریع است که باهدف افزایش آگاهی مصرف‌کنندگان، اصلاح الگوی مصرف و به‌منظور ارتقاء سلامت جامعه بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی درج می‌شود.

در مورد حداقل اطلاعاتی که هر شهروند باید داشته باشد، شامل نام و نام تجاری محصول، نام و کشور تولیدکننده، تاریخ تولید، انقضاء پروانه بهداشتی ساخت محصول که شماره هفت‌رقمی با فرمت شبیه ۱۴۴۹۸/۳۴، آرم سازمان غذا و دارو آموزش داده شد.

کارشناس نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت بیان کرد: با توجه به خطرات مصرف بی‌رویه نمک، چربی و قند در سلامت انسان، نشانگر رنگی بر اساس میزان چربی کل، اسیدهای چرب ترانس، میزان قند و نمک (کلرید سدیم) در هر سهم ماده غذایی یا ۱۰۰ گرم یا میلی‌لیتر ماده غذایی، طراحی‌شده است.

وی ادامه داد بر روی این برچسب اطلاعاتی از قبیل میزان انرژی یا کالری موجود در صد گرم از محصول نشان داده می‌شود و در این برچسب از سه رنگ قرمز (زیاد)، نارنجی (متوسط) و سبز (اندک) استفاده‌شده است.

همچنین خاطرنشان کرد: با توجه به تنوع مواد غذایی و آشامیدنی، برچسب نشانگر رنگی این امکان را به مصرف‌کننده می‌دهد تا ماده غذایی مناسب و کم‌خطرتری را انتخاب کند./آ

  • گروه خبری : مطالب آموزشی مدیریت غذا,اخبار مدیریت نظارت و پایش فراورده های سلامت
  • کد خبر : 227102
خدیجه  آب پر
تهیه کننده:

خدیجه آب پر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه