« دستورالعمل ها و ضوابط مورد نیاز صاحبان صنایع و کارخانجات
دستورالعمل و ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات صنایع آرایشی و بهداشتی
حداقل ضوابط استقرار واحد های تولیدی و آلاینده ها
اعلام فهرست کالاها و اقدامات آسیب رسان به سلامت در سال 1403
شیوه نامه ضوابط فنی صادرات پسته به اتحادیه اروپا (فروردین 1403)
بخشنامه بلامانع بودن صادرات فرآورده های تخم مرغ و شیر به اتحادیه اروپا (دی 1402)
بخشنامه صادرات پسته به اتحادیه اروپا
بخشنامه صدور گواهی جهت محصولات کشاورزی صادراتی
شیوه نامه آرد و نان کامل و نظارت بر آن
دستورالعمل اجرایی بررسی ،صدور،تمدید و اصلاح پروانه صلاحیت مسئول فنی ( بازنگری 1403)
دستور العمل اجرایی بررسی فراورده های گندزدای سطوح به همراه فرم های مربوطه
دستورالعمل استفاده از نرم افزار اتوماسیون اداری (دیدگاه ۵)
دستورالعمل اجرایی نحوه صدور گواهی بهداشت جهت صادرکنندگان
دستور العمل اجرایی غذاهای عملگرا و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی
دستورالعمل اجرایی نحوه ارزیابی و ممیزی واحدهای تولیدی بر اساس استاندارهای مدیریت ایمنی مواد غذایی
دستورالعمل اجرایی ساخت و ورود مواد غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی و مکمل غذایی_رژیمی
دستورالعمل اجرایی صدور مجوز استفاده از ظرفیت خالی کارخانجات
دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی و افزایش زمان ماندگاری مواد اولیه غذایی و آرایشی و بهداشتی
فهرست اقلام غذایی مشمول فعالیت مشاغل خانگی (بازنگری 1401)
دستورالعمل ثبت گواهی اظهار مشاغل خانگی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی مشاغل خانگی
ضابطه ویژگی های لفاف پلیمری معدنی
ضابطه ویژگی های بهداشتی و سلامت مواد و فرآورده های غذایی و آشامیدنی پد جاذب رطوبت
ضابطه ویژگی های کربن فعال گیاهی به عنوان رنگ در فرآورده های غذایی مجاز
ضابطه پخش و توزیع فرآورده های آرایشی و بهداشتی
ضوابط و دستورالعمل های مربوط به حلال
ضوابط صدور شناسه نظارت کارگاهی
ضوابط فنی برچسب گذاری مواد غذایی مجاز به درج عبارت با ترانس کم و بدون ترانس
حداقل ضوابط برچسب گذاری مواد غذایی و جدول مواد غذایی جدید
کد رنگ ها- نشانگرهای رنگی جدید
آیین نامه اعطاء نشان ایمنی و سلامت