« دستورالعمل ها و ضوابط  مورد نیاز صاحبان صنایع و کارخانجات

دستورالعمل و  ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات صنایع آرایشی و بهداشتی 

حداقل ضوابط استقرار واحد های تولیدی و آلاینده ها

دستور العمل اجرایی نحوه بررسی و صدور/تمدید و اصلاح انواع پروانه های ساخت کارخانه/ کارگاه (بازنگری ۱۴۰۱)

اعلام فهرست کالاها و اقدامات آسیب رسان به سلامت در سال 1403

شیوه نامه ضوابط فنی صادرات پسته به اتحادیه اروپا (فروردین 1403)

بخشنامه الزامات فنی مایعات پاک کننده اسیدی،قلیایی و سفید کننده های کلرینه و فراورده های سفید کننده کلر دار ( شهریور 1403)

بخشنامه بلامانع بودن صادرات فرآورده های تخم مرغ و شیر به اتحادیه اروپا (دی 1402)

بخشنامه صادرات پسته به اتحادیه اروپا

بخشنامه صدور گواهی جهت محصولات کشاورزی صادراتی

بخشنامه ممنوعیت استفاده از تیتانیوم دی اکساید در صنایع بسته بندی در تماس مستقیم غذایی و آشامیدنی( دی ماه 1402)

شیوه نامه آرد و نان کامل و نظارت بر آن

دستورالعمل اجرایی بررسی ،صدور،تمدید و اصلاح پروانه صلاحیت مسئول فنی ( بازنگری 1403)

دستور العمل اجرایی الزامات اختصاصی و نحوه بررسی صدور و تمدید و اصلاح پروانه ساخت طعم دهنده های خوراکی (بازنگری 1402/10/23)

دستورالعمل اجرایی بررسی و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی مشمول دریافت نشان ایمنی و سلامت و نحوه پایش آنها به همراه فرم ها 

دستور العمل اجرایی بررسی فراورده های گندزدای سطوح به همراه فرم های مربوطه

دستور العمل نحوه بررسی و صدور و تمدید مجوز های بهداشتی (ساخت و ورود) محصولات ارگانیک و ارزیابی و پایش آن

دستورالعمل استفاده از نرم افزار اتوماسیون اداری (دیدگاه ۵)

دستور العمل اجرایی بررسی مدارک، ارزیابی و صدور/تمدید مجوز فعالیت موسسات آموزشی( آموزش حضوری/غیر حضوری)(بازنگری ۱۴۰۱/۱۰/۱۲)

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور گواهی بهداشت جهت صادرکنندگان

دستور العمل اجرایی غذاهای عملگرا و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی

دستور العمل نحوه ارزیابی و تعیین سطح آزمایشگاههای کنترل کیفیت واحد های تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی, آرایشی و بهداشتی 

دستور العمل اجرایی شرایط و نحوه ارزیابی و رتبه بندی واحد های تولید کننده مواد و فرآورده های غذایی و آشامیدنی 

دستورالعمل اجرایی نحوه ارزیابی و ممیزی واحدهای تولیدی بر اساس استاندارهای مدیریت ایمنی مواد غذایی

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی انبارهای نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی شرکت های پخش و توزیع فراورده های غذایی و آشامیدنی

دستورالعمل اجرایی ساخت و ورود مواد غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی و مکمل غذایی_رژیمی

دستورالعمل اجرایی صدور مجوز استفاده از ظرفیت خالی کارخانجات

دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی و افزایش زمان ماندگاری مواد اولیه غذایی و آرایشی و بهداشتی

فهرست اقلام غذایی مشمول فعالیت مشاغل خانگی (بازنگری 1401)

دستورالعمل ثبت گواهی اظهار مشاغل خانگی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی مشاغل خانگی

ضابطه ویژگی های لفاف پلیمری معدنی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تولید ماده اولیه و ظروف نچسب با استفاده از PTFE جهت تهیه و پخت مواد خوردنی و آشامیدنی

ضابطه ویژگی های بهداشتی و سلامت مواد و فرآورده های غذایی و آشامیدنی پد جاذب رطوبت

ضابطه ویژگی های کربن فعال گیاهی به عنوان رنگ در فرآورده های غذایی مجاز

ضابطه پخش و توزیع فرآورده های آرایشی و بهداشتی

ضوابط و دستورالعمل های مربوط به حلال

ضوابط صدور شناسه نظارت کارگاهی

ضوابط فنی برچسب گذاری مواد غذایی مجاز  به درج عبارت با ترانس کم و بدون ترانس

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارگاه های تولید و بسته بندی فرآورده های غذایی مشمول شناسه نظارت کارگاهی بهمراه چک لیست prps واحدهای کوچک

حداقل ضوابط برچسب گذاری مواد غذایی و جدول مواد غذایی جدید

کد رنگ ها- نشانگرهای رنگی جدید

آیین نامه اعطاء نشان ایمنی و سلامت

فرمهای صدور شناسه نظارت کارگاهی

چارت مسئولین فنی(بروز رسانی1402)

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه