• تاریخ انتشار : 1398/05/02 - 14:33
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 32
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نشست پدافند غیرعامل و استفاده از بسته‌های دارو و تجهیزات پزشکی در مواقع بحران در معاونت غذا و دارو

جلسه کمیته پدافند غیرعامل معاونت غذا و دارو دانشگاه باهدف تدوین استاندارد برای بسته‌های دارو و تجهیزات پزشکی در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛  کمیته پدافند غیرعامل معاونت غذا و دارو دانشگاه باهدف تدوین استاندارد برای بسته‌های دارو و تجهیزات پزشکی در مواقع بحران روز سه شنبه اول مرداد ۹۸ در دفتر معاون غذا و دارو برگزارشد.
درابتدای جلسه دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو دانشگاه ضمن خیر مقدم به حاضرین هدف از تشکیل جلسه را بررسی اقدامات نهایی شده در راستای جلسات قبل در خصوص فهرست اقلام دارو و تجهیزات پزشکی ضروری در مواقع بحران و نیز دارو و تجهیزات مورد نیاز هنگام اعزام  پزشکان متخصص و جمع بندی استانداردها و تجربیات در خصوص    داروخانه های صحرایی در مواقع بحران دانست.
 دکتر منا کارگر مدیر نظارت و پایش فراوردهای سلامت  در ادامه جلسه به خلاصه‌ای از مصوبات جلسه قبل پرداخت.
سپس دکتر فرهاد نجم الدین لیست دارو و تجهیزات  پزشکی تدوین شده با همکاری متخصصان طب اورژانس که برای 5 بیمار دچار تروما یا سوختگی در 6 ساعت اول در بیمارستان ها مورد نیاز است ارائه کرد و حاضرین در مورد اقلام لیست به بحث و تبادل نظر پرداختند.
در خصوص فهرست دارو و تجهیزاتی که باید در شرایط بحران همراه پزشک متخصص به مناطق آسیب دیده ارسال شود بحث و بررسی صورت پذیرفت و مقرر شد که این لیست تکمیل و نهایی شود و در جلساتی با حضور سایر گروه های متخصص و ارگان های دیگر به بحث و تبادل نظر گذاشته شود.

در پایان دکتر کارگر به بیان توضیحاتی در مورد چگونگی راه اندازی داروخانه صحرایی پرداخت و چگونگی راه اندازی داروخانه صحرایی براساس رفرنس معرفی شده قبلی پرداخت و در ادامه دکتر مهران فرزادنژاد نیز در موردد تجربیات قبلی راه اندازی داروخانه صحرایی در مرقد امام و ... و وسایل به کار رفته توضیحاتی ارائه کرد.
توضیح اینکه این جلسه با حضور دکتر منان حاجی محمودی، معاون غذا و دارو؛ دکتر وحید ذنوبی، دبیر کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه؛ دکتر شهاب عبدالهی فر، معاون سلامت بین‌الملل هلال‌احمر؛ دکتر حجت واحدی رئیس بخش اورژانس بیمارستان شریعتی؛ دکتر پویا پاینده مهر، رئیس بخش اورژانس بیمارستان سینا؛ دکتر مهران فرزادنژاد، معاون اجرایی ستاد و داروخانه‌های بیمارستانی دانشگاه؛ دکتر فرهاد نجم الدین، متخصص داروسازی بالینی دانشکده داروسازی؛ دکتر نعیم کریم پورفرد؛ دستیار متخصص دانشکده داروسازی؛ زلیخاچمانی، کارشناس پیشگیری از حوادث و پدافند غیرعامل؛ میترا بحری، کارشناس و دبیر سلامت در حوادث و بلایا دانشکده بهداشت؛ مهندس غفوری، مسئول واحد تجهیزات پزشکی و دکتر کارگر، مسئول واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو؛ برگزار شد.

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت,اخبار مدیریت تجهیزات پزشکی
  • کد خبر : 244722
خدیجه  آب پر
تهیه کننده

خدیجه آب پر