برگزاری دوره تخصصی اصول و احراز صلاحیت ترازو و محفظههای دمایی در آزمایشگاه کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی
در راستای ارتقای کیفیت نتایج آزمونها و استانداردسازی فرآیندهای آزمایشگاهی، دوره تخصصی آموزش اصول و احراز صلاحیت ترازو و محفظههای دمایی ، در آزمایشگاه کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، در راستای ارتقای کیفیت نتایج آزمونها و استانداردسازی فرآیندهای آزمایشگاهی، دوره تخصصی آموزش اصول و احراز صلاحیت ترازو و محفظههای دمایی در تاریخ ۲۷ مهرماه ۱۴۰۴ در آزمایشگاه کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی این معاونت برگزار شد.
این دوره با تدریس خانم دکتر شکرچی، متخصص حوزه کنترل کیفیت و تجهیزات آزمایشگاهی، و با حضور کلیه کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران به همراه تعدادی از کارشناسان آزمایشگاههای معاونت غذا و دارو دانشگاههای علوم پزشکی ایران و شهید بهشتی برگزار گردید.
همچنین: در این دوره آموزشی اصول بنیادین کالیبراسیون و احراز صلاحیت ترازوهای آزمایشگاهی،روشهای ارزیابی و تأیید صحت محفظههای دمایی (انکوباتور، فور، یخچالهای آزمایشگاهی)،آشنایی با استانداردهای ملی و بینالمللی مرتبط (ISO/IEC 17025, GMP)، مدیریت ریسک و عدم قطعیت در اندازهگیریهای تجهیزات آزمایشگاهی و مستندسازی و ثبت نتایج احراز صلاحیت مطابق با الزامات کیفیت که از محورهای اصلی این دوره بود صحبت شد.
دکتر شکرچی در ادامه ارتقای دقت و صحت نتایج آزمونهای آزمایشگاهی،ایجاد یکپارچگی در فرآیندهای احراز صلاحیت تجهیزات،آشنایی با جدیدترین روشهای اعتبارسنجی تجهیزات،افزایش قابلیت اطمینان دادههای تولید شده در آزمایشگاه را از اهداف مهم این دوره عنوان کرد.
وی در حاشیه این دوره بر "احراز صلاحیت صحیح تجهیزات آزمایشگاهی به ویژه ترازو و محفظههای دمایی، پایه و اساس تولید دادههای معتبر و قابل اطمینان در آزمایشگاههای کنترل کیفیت است تاکید کرد و گفت: این دوره گامی مهم در جهت استانداردسازی فرآیندها و ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی است .
ارسال به دوستان