همایش روز جهانی غذا
گرامیداشت روز جهانی غذا به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران و با حضور دانشگاه ایران و شهید بهشتی
روز جهانی غذا فرصتی مغتنم، برای جلب توجه همگان به موضوع مهم ایمنی و امنیت غذایی می باشد، بدینوسیله به استحضار می رساند به مناسبت روز جهانی غذا، در تاریخ 26 خرداد 1404، با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت از واحد های تولیدی و صادراتی با حضور مدیران و مسئولین عالی رتبه کشور و فعالان و ذینقشان زنجیره غذا همایشی و با هدف گرامیداشت تلاشهای بیوقفه و دستاوردهای ارزشمند فعالان صنعت غذایی برگزار میگردد. در این همایش، علاوه بر تقدیر از کارخانهها و صادرکنندگان برتر در سطح کلان قطب تهران ، تجارب موفق و نوآوریهای برجسته آنها در زمینه تولید و توزیع مواد غذایی سالم به نمایش گذاشته خواهد شد و نقش مؤثر صنعت غذایی در تحقق اهداف توسعه پایدار و مقابله با چالشهای جهانی مانند تغییرات اقلیمی، کمبود منابع و فقر غذایی برجسته میشود.
شعار امسال روز جهانی غذا، «دست در دست هم برای غذایی بهتر و آیندهای بهتر»، یادآور اهمیت همکاری جمعی، همدلی و پایبندی به استانداردهای پایدار در مسیر تولید غذای سالم و ایمن برای همه است. این شعار مسیر روشنی را پیش روی ما میگذارد: مسیر تولید بهتر، تغذیه بهتر، محیطزیست بهتر و آینده بهتر.
ارسال به دوستان