• تاریخ انتشار : 1403/11/17 - 10:57
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 48
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه بررسی فرمولاسیون پودر و مایع لباسشویی برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آرایشی بهداشتی

بررسی فرمولاسیون پودر و مایع لباسشویی برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آرایشی بهداشتی در تاریخ 17 بهمن 1403 در سالن شورا معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذاو دارو، دوره آموزشی در خصوص بررسی فرمولاسیون پودر و مایع لباسشویی با حضور دکتر عارفه کمپانی (مدرس) و کارشناسان این حوزه در سالن شورا معاونت غذا و دارو برگزار گردید.

این دوره به منظور به روزرسانی دانش و مهارت کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آرایشی بهداشتی مطالبی در خصوص دسته بندی فناوری پودر ها، اجزاء سازنده پودر شوینده (اعم از انواع سورفکتانتها، سازنده ها، لکه برها، ارتقاء دهنده ها و ..) ، مقایسه عملکرد پودر و مایع بر چرک های مختلف، بررسی دماهای شستشو برای البسه مختلف، سختی آب، مایعات نرم کننده، مایعات لباسشویی و .. ارائه گردید و در پایان دوره پرسش و پاسخ صورت گرفت.

توضیح اینکه دوره مذکور دارای امتیاز بازآموزی برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آرایشی بهداشتی است.

 

  • گروه خبری : اخبار مدیریت غذا
  • کد خبر : 290197
کلمات کلیدی
پریسا کریمی
تهیه کننده:

پریسا کریمی

تصاویر

برگزاری جلسه بررسی فرمولاسیون پودر و مایع لباسشویی برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آرایشی بهداشتی برگزاری جلسه بررسی فرمولاسیون پودر و مایع لباسشویی برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آرایشی بهداشتی برگزاری جلسه بررسی فرمولاسیون پودر و مایع لباسشویی برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آرایشی بهداشتی برگزاری جلسه بررسی فرمولاسیون پودر و مایع لباسشویی برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آرایشی بهداشتی برگزاری جلسه بررسی فرمولاسیون پودر و مایع لباسشویی برای کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آرایشی بهداشتی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه