ایمنی مواد غذایی : مرحله سوم، طبخ تا دمای مناسب

آگاهی از ایمنی مواد غذایی در زندگی روزمره بسیار حائز اهمیت است .

پوستری با عنوان ایمنی مواد غذایی توسط مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران با  هدف آگاه سازی از ایمنی مواد غذایی در چهار مرحله تهیه شد.

جهت در یافت پوستر ایمنی مواد غذایی " مرحله سوم، طبخ تا دمای مناسب " کلیک نمایید.

ایمنی مواد غذایی : مرحله سوم، طبخ تا دمای مناسب
ادمین  غذا
تهیه کننده

ادمین غذا