وبینار آشنایی با دستورالعمل اجرایی غذاهای عملگرا و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی
وبینار آشنایی با دستورالعمل اجرایی غذاهای عملگرا و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی با هدف ارتقتء دانش و مهارت مسئولین فنی در سالن شورا معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو ، صبح امروز 24اردیبهشت 1404 وبینار آشنایی با دستورالعمل اجرایی غذاهای عملگرا و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی برای مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی آشامیدنی با حضور دکتر هانیه طلوعی در سالن شورا معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
در این دوره در خصوص تاریخچه غنی سازی، انواع غنی سازی، غنی سازی اجباری و اختیاری، اصول پایه برای غنی سازی و تولید مواد غذایی عملگرا، برچسب گذاری غنی شده و عملگرا با هدف ارتقا دانش و مهارت مسئولین فنی ،مطالب ارائه گردید و در پایان دوره پرسش و پاسخ صورت گرفت.
در این دوره در خصوص تاریخچه غنی سازی، انواع غنی سازی، غنی سازی اجباری و اختیاری، اصول پایه برای غنی سازی و تولید مواد غذایی عملگرا، برچسب گذاری غنی شده و عملگرا با هدف ارتقا دانش و مهارت مسئولین فنی ،مطالب ارائه گردید و در پایان دوره پرسش و پاسخ صورت گرفت.
ارسال نظر