• تاریخ انتشار : 1404/02/24 - 12:04
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 109
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

وبینار آشنایی با دستورالعمل اجرایی غذاهای عملگرا و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی

وبینار آشنایی با دستورالعمل اجرایی غذاهای عملگرا و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی با هدف ارتقتء دانش و مهارت مسئولین فنی در سالن شورا معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید.

وبینار آشنایی با دستورالعمل اجرایی غذاهای عملگرا و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی
00:00
00:00
دانلود
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو ، صبح امروز 24اردیبهشت 1404 وبینار آشنایی با دستورالعمل اجرایی غذاهای عملگرا و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی برای مسئولین فنی شاغل در واحدهای غذایی آشامیدنی با حضور دکتر هانیه طلوعی در سالن شورا معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
در این دوره در خصوص تاریخچه غنی سازی، انواع غنی سازی، غنی سازی اجباری و اختیاری، اصول پایه برای غنی سازی و تولید مواد غذایی عملگرا، برچسب گذاری غنی شده و عملگرا با هدف ارتقا دانش و مهارت مسئولین فنی ،مطالب ارائه گردید و در پایان دوره پرسش و پاسخ صورت گرفت.
  • کد خبر : 297560
کلمات کلیدی
پریسا کریمی
تهیه کننده:

پریسا کریمی

تصاویر

وبینار آشنایی با دستورالعمل اجرایی غذاهای عملگرا و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی وبینار آشنایی با دستورالعمل اجرایی غذاهای عملگرا و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه
Close menu