گزارش تصویری سامانه مهر با مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه تهران:
شناسایی گزینه های تغذیه ای سالم تر با کمک نشانگر چراغ راهنما در محصولات غذایی
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران، نقش تغذیه را در پیشگیری از بیماریها مهم خواند و تأکید کرد که با اصلاح الگوی مصرف و استفاده از نشانگر چراغ راهنما در بستهبندی مواد غذایی، میتوان به انتخاب محصولات سالمتر کمک کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو،کسری مومنیان، مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، در گزارش تصویری با سامانه مهر نقش تغذیه را در پیشگیری از بیماریها مهم خواند و تأکید کرد که با اصلاح الگوی مصرف و استفاده از نشانگر چراغ راهنما در بستهبندی مواد غذایی، میتوان به انتخاب محصولات سالمتر کمک کرد.
وی افزود: غذا در پیشگیری از بسیاری بیماریها مثل چاقی،دیابت،سرطان ها و بیماریهای قلبی موثر است و در این راستا با اصلاح الگوی مصرف می توانیم نقش موثری در پیشگیری از این بیماریها داشته باشیم.
مهندس مومنیان در ادامه گفت: پیشنهاد می شود برای اصلاح الگوی مصرف هنگام خرید محصولات غذایی به برچسب آنها و نشانگر ایمنی غذایی که به شکل چراغ راهنمایی تغذیه ای است توجه کنیم،این نشانگر پنج شاخص مهم قند، چربی، نمک، و اسیدهای چرب ترانس را شامل می شود.
وی تصریح کرد: محصولات غذایی با سه رنگ سبز،نارنجی و قرمز نشان داده می شود؛اگر میزان شاخص ها در ماده غذایی کم باشد به رنگ سبز،اگر متوسط باشد به رنگ نارنجی و چنانچه میزان شاخص زیاد باشد به رنگ قرمز نشان داده می شود.
مدیرنظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی الویت خرید محصول غذایی را با شاخص رنگ سبز عنوان کرد و یادآورشد: می توانیم در یک محصول غذایی با مقایسه نشانگر ایمنی غذایی بین دو برند تجاری، محصول سالم تر را انتخاب کنیم.
ارسال نظر