• تاریخ انتشار : 1403/08/05 - 13:43
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 82
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

به همت اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه:

جلسه ی آموزشی به مناسبت هفته ی پیشگیری از مسمومیت ها در مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی

کارشناسان داره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت هفته پیشگیری از مسمومیت ها، اقدام به برگزاری جلسه ی آموزشی برای دانش آموزان در دبیرستان دخترانه مهاجر ایروانی کردند.

جلسه ی آموزشی به مناسبت هفته ی پیشگیری از مسمومیت ها در مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، صبح امروز 5 آبان 1403 مهندس بیتا نافعی کارشناس تغذیه و دکتر سالاری کارشناس دارویی اداره نظارت برمواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو با حضور در دبیرستان دخترانه مهاجر ایروانی در خصوص مسمومیت های ناشی در مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی توضیحاتی را به تفصیل بیان کردند.

در این جلسه مهندس نافعی  در خصوص پیشگیری از مسمومیت غذایی چهار اصل بهداشت و ایمنی مواد غذایی از جمله شستن دستها و وسایل و سطوح مربوط به تهیه غذا، جدا نگه داشتن مواد غذایی خام و پخته از یکدیگر، پختن مواد غذایی بطور کامل و سرد کردن جهت نگهداری ایمن مواد غذایی توضیحی را ارائه داد.

وی همچنین  در رابطه با روشهای صحیح نگهداری مواد غذایی و روشهای یخ زدایی مطالبی ارائه و تاکید کرد:  میکروبها با چشم قابل روئیت نمی باشند و نمی‌توان متوجه شد که در غذا وجود دارند، بنابراین اگر از سلامت غذایی مطمئن نیستید، آن را دور بریزید.

دکتر سالاری نیز در ادامه در خصوص مسمومیت و علائم و نشانه های آن، گروه های سنی با ریسک و خطر بالا، اقدامات لازم به منظور کنترل شرایط و کاهش عوارض ناشی از مسمومیت، پیشگیری از مسمومیت ها در کودکان، گیاهان و گل های آپارتمانی سمی، پیشگیری از مسمومیت شوینده ها و ضدعفونی کننده های خانگی و محصولات آرایشی و بهداشتی و ... توضیحاتی را به تفصیل عنوان کرد.

وی یادآور شد: در هنگام مواجهه با فرد مسموم، به هیچ عنوان درمان های خودسرانه انجام ندهید و با حفظ خونسردی با مرکز اورژانس ۱۱۵ و یا مرکز کنترل مسمومیت ها ۱۹۰، تماس بگیرید.در صورت مسمومیت از طریق بلع نفت، مواد با خاصیت خورندگی مانند اسیدها و قلیاها و ... هرگز بیمار را وادار به استفراغ نکنید.

کارشناس دارویی در پایان خاطر نشان کرد: ایجاد استفراغ در مسمومیت ها تنها باید به توصیه پزشک باشد، زیرا این عمل در برخی مسمومیت ها باعث وخامت اوضاع و عوارض بیشتر مسمومیت در فرد مسموم می شود.

توضیح اینکه این جلسه برای حدود یکصد نفر از دانش آموزان برگزار گردید.

  • گروه خبری : اخبار مدیریت غذا
  • کد خبر : 282315
پریسا کریمی
تهیه کننده:

پریسا کریمی

تصاویر

جلسه ی آموزشی به مناسبت هفته ی پیشگیری از مسمومیت ها در مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی جلسه ی آموزشی به مناسبت هفته ی پیشگیری از مسمومیت ها در مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی جلسه ی آموزشی به مناسبت هفته ی پیشگیری از مسمومیت ها در مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی جلسه ی آموزشی به مناسبت هفته ی پیشگیری از مسمومیت ها در مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه