برگزاری دوره آموزش مجازی اصول برچسب گذاری مواد غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو
دوره آموزش مجازی اصول برچسب گذاری مواد غذایی و آشامیدنی ویژه مسئولین فنی واحد های تولید مواد غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، این دوره آموزشی به صورت مجازی با تدریس مهندس ماندانا جوادپور کارشناس مسئول کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو روز یکشنبه 10 مرداد 1400 برگزار شد.
مهندس جوادپور در ابتدای جلسه در خصوص الزامات عمومی برچسب محصولات غذایی و آشامیدنی، ادعاهای عمومی و خاص محصولات غذایی و الزامات تغذیه ای توضیحات کامل ارائه کرد.
کارشناس مسئول کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در ادامه به لزوم درج نشانگر رنگی تغذیه ای برروی محصولات دارای قند، نمک و چربی پرداخت و نحوه محاسبه، تعیین رنگ و طراحی جدول نشانگر رنگی تغذیه ای را آموزش داد.
وی در پایان ضمن ارائه مثال های متعدد برای طراحی جدول نشانگر رنگی تغذیه ای برروی محصولات مختلف، به سوالات مسئولین فنی شرکت کننده در وبینار پاسخ داد.
ارسال نظر