به مناسبت هفته جهانی غذا:
برپایی غرفه آموزشی راههای تشخیص تقلب و قاچاق از اصل در اقلام سلامت محور
به مناسبت هفته جهانی غذا کارشناسان غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران اقدام به برپایی آموزشی راههای تشخیص تقلب و قاچاق از اصل در اقلام سلامت محور در مترو چهارراه ولیعصر کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، در دومین روز از هفته جهانی غذا، مهندس عقیل دستباز و حمیده بردستانی کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی صبح امروز 25 مهر 1403با حضور در مترو چهارراه ولیعصراقدام به آموزش و برپایی غرفه آموزشی در خصوص راههای تشخیص تقلب و قاچاق از اصل در اقلام سلامت محور برای عموم مردم کرد.
همچنین این غرفه با محوریت معرفی برچسب اصالت کالا و نشانگرهای رنگی تغذیهای و نشان ایمنی و سلامت برپا گردید و کارشناسان این حوزه توضیحات لازم به مراجعه کنندگان را درخصوص آشنایی با نحوه برچسب خوانی مواد غذایی و استفاده از نشانگر رنگی، نکات مهمی که هنگام خرید محصولات غذایی باید به آنها توجه شود، اطلاعات لازم برروی محصولات غذایی و آشامیدنی تولید داخل و مفهوم رنگ در نشانگرهای رنگی را ارائه نمود.
توضیح اینکه پمفلت های کاهش مصرف قند، نمک و چربیها، افزایش فعالیت و تحرک، افزایش مصرف سبزیها و میوهها و دقت در مصرف مواد خوراکی بر اساس اطلاعات راهنمای تغذیهای نیز به مراجعهکنندگان ارائه گردید.
ارسال نظر