• تاریخ انتشار : 1399/11/20 - 12:47
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 108
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پوستر غذائی،آرایشی و بهداشتی

پوستر راه های کاهش مصرف نمک

آگاهی از سدیم موجود در مواد غذایی و استفاده از روش های جدید تهیه غذاها میتواند در رسیدن به هدف کاهش مصرف سدیم کمک کند.

پوستر راه های کاهش مصرف نمک

پوستری با عنوان راه های کاهش مصرف نمک توسط مدیریت نظارت و پایش مصرف فرآورده های سلامت محور معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران با  هدف آگاه سازی در راستای کاهش مصرف نمک تهیه شد.

برای دانلود پوستر کلیک کنید.

  • گروه خبری : مطالب آموزشی مدیریت نظارت و پایش فراورده های سلامت,پوسترهای غذائی،آرایشی و بهداشتی
  • کد خبر : 237334
کلمات کلیدی
ادمین  پایش
تهیه کننده

ادمین پایش