• تاریخ انتشار : 1400/11/20 - 09:24
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 31
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

وبینار آموزشی تغذیه، فعالیت بدنی و سرطان برای آموزش عموم افراد در سرای محله جمال‌زاده

آموزش مجازی برای آگاهی عموم افراد در سرای محله جمال‌زاده با محوریت تغذیه، فعالیت بدنی و سرطان برگزار شد.

مهندس بیتا نافعی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، این وبینار آموزش بهمن ماه سال جاری در محل این معاونت برگزار شد.
در ابتدای این وبینار مهندس بیتا نافعی کارشناس نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت معاونت غذا و دارو به تعریفی از سرطان پرداخت و در خصوص عوامل قابل‌تغییر که باعث ایجاد سرطان‌ها می‌شوند ازجمله دخانیات (سیگار و قلیان)، عفونت‌های درمان‌نشده، کم‌تحرکی و چاقی، تغذیه نامناسب و ... توضیح داد.

وی سپس به اهمیت کاهش مصرف نمک، شکر و چربی‌های اشباع‌شده اشاره و به بررسی نشانگر رنگی هنگام خرید اقلام خوراکی و آشامیدنی تأکید کرد.

مهندس نافعی در پایان در خصوص اهمیت نوشیدن مایعات و مصرف غذاهای گیاهی مطالبی ارائه داد و توصیه کرد فعالیت بدنی به‌صورت منظم و مداوم در برنامه روزانه هر فرد قرار گیرد

  • گروه خبری : مطالب آموزشی مدیریت نظارت و پایش فراورده های سلامت
  • کد خبر : 227097
خدیجه  آب پر
تهیه کننده

خدیجه آب پر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *