• تاریخ انتشار : 1400/08/23 - 14:02
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 66
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری وبینار آموزشی تغذیه سالم در پیشگیری از دیابت در معاونت غذا و دارو

به مناسبت هفته جهانی دیابت، آموزش مجازی تغذیه سالم در پیشگیری از دیابت باهدف افزایش آگاهی مخاطبین سرای محله ولیعصر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، این وبینار آموزشی باهدف افزایش آگاهی مخاطبین سرای محله ولیعصر، روز شنبه 22 آبان 1400 برگزار شد.
مهندس بیتا نافعی کارشناس نظارت و پایش فرآورده های سلامت معاونت غذا و دارو در ابتدا به تعریفی از دیابت پرداخت و گفت: دیابت یک اختلال در سوخت و ساز (متابولیسم) بدن است که عواملی همچون عوامل ژنتیکی و محیطی در بروز آن نقش دارند.
مهندس نافعی در ادامه گفت: در حالت طبیعی، غذا در معده تبدیل به گلوکز یا قندخون می شود؛ قند از معده وارد جریان خون میشود و لوزالمعده (پانکراس) هورمون انسولین را ترشح می‌کند؛ این هورمون باعث می شود قند از جریان خون وارد سلولهای بدن شود.
وی افزود: در نتیجه مقدار قندخون در حد طبیعی و متعادل باقی می ماند ولی در بیماری دیابت، انسولین به میزان کافی در بدن وجود ندارد و یا انسولین موجود قادر نیست تا وظایف خود را به درستی انجام دهد، در نتیجه به علت وجود مقاومت در برابر آن، قندخون نمی تواند به طور موثری وارد سلولهای بدن شود و مقدار آن بالا می رود.
کارشناس نظارت و پایش فرآورده های سلامت معاونت غذا و دارو گفت: تغذیه صحیح نه تنها به کنترل بهتر قندخون، بلکه به کم کردن وزن یا حفظ وزن طبیعی و نیز کنترل چربی و فشارخون کمک قابل توجهی می کند.
مهندس نافعی توصیه کرد در طول روز به انتخاب های خود دقت کنید؛ تنوع، تناسب و تعادل را در برنامه روزانه خود لحاظ کرده و از خود بپرسید در هر گروه غذایی، کدام برای افزایش سلامتی مفیدتر است
در ادامه هر گروه به صورت مجزا بررسی شده و بهترین ها و موارد مضر مشخص شد.
کارشناس نظارت و پایش فرآورده های سلامت معاونت غذا و دارو در پایان به آموزش نشانگر رنگی پرداخت و گفت: با دقت به این راهنما، خریدها و انتخابهای سالمتری داشته باشیم.

  • گروه خبری : اخبار معاونت,اخبار مدیریت نظارت و پایش فراورده های سلامت
  • کد خبر : 244115
روابط عمومی
تهیه کننده

روابط عمومی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *