« بخش شیمی»
معرفی مجموعه شیمی عمومی (شامل بخش شیمی عمومی، آرایشی و بهداشتی و بسته بندی)
مجموعه شیمی عمومی (شامل بخش شیمی عمومی، آرایشی و بهداشتی و بسته بندی) آزمایشگاه کنترل غذا، دارو، تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران با مسئولیت سرکار خانم زینب مرادی (داخلی تماس ۱۰۰) در کنار پرسنل مجرب و متخصص در این حیطه آماده خدمت رسانی در زمینه انجام انواع تست های عمومی و تخصصی شیمیایی با توجه به استانداردهای روز دنیا می باشد.
با توجه به اهمیت شناسایی کمی و کیفی فاکتورهای شیمیایی و بررسی تقلبات در حوزه سلامت، این بخش برروی تمامی محصولات اعم از محصولات غذایی، آشامیدنی، مکمل ها و گیاهان سنتی، آرایشی و بهداشتی، بسته بندی، آزمون های لازم را مطابق استانداردها انجام می دهد. از عمده ترین آزمون این بخش می توان به استخراج و اندازه گیری چربی و پروتئین، درجه خلوص مواد قندی و گلوتن آرد، نیترات و نیتریت، نقطه ذوب و .... با بکار گیری تجهیزات تخصصی مانند دستگاه سوکسله، روتاری، کجلدال، پلاریمتر و گلوتن ایندکس، اسپکتوفتومتر، تنسایل و .... اشاره کرد.