«بخش میکروب شناسی»
معرفی مجموعه میکروب شناسی (شامل بخش میکروب شناسی و مولکولی)
مجموعه میکروب شناسی(شامل بخش میکروب شناسی و مولکولی) آزمایشگاه کنترل غذا، دارو، تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران با مسئولیت سرکار خانم سمیه رشیدی گرمی (داخلی تماس ۲۰۹) در کنار پرسنل مجرب و متخصص در این حیطه آماده خدمت رسانی در زمینه انجام انواع تست های تخصصی با توجه به استانداردهای روز دنیا می باشد.
با توجه به اهمیت شناسایی کمی و کیفی آلودگی های میکروبی و انگلی در حوزه سلامت، این آزمایشگاه برروی تمامی محصولات اعم از محصولات غذایی، آشامیدنی، مکمل ها و گیاهان سنتی، آرایشی و بهداشتی، بسته بندیآزمون های لازم را مطابق استانداردها انجام می دهد. از عمده ترین روش های آزمون تخصصی این بخش می توان به آزمون تراریختگی، فیلتراسیون آب های معدنی و آشامیدنی، بررسی کنسرو ها، باقیمانده مواد ضد میکروبی در شیر و آزمون های تخصصی لیستریا، کاندیدا، پروبیوتیک ها و .... اشاره کرد. این بخش مجهز به هودهای لامینار کلاس 2، ترازوهای حساس، اتوکلاوهای کلاس B، فور، یخچال های آزمایشگاهی و فریزر با دما C 800_ و دستگاه PCR Real Time می باشد.