• تاریخ انتشار : 1400/10/14 - 11:02

وبینار آشنایی با استاندارد خدمت مشاوره در داروخانه

آموزش مجازی آشنایی با استاندارد خدمت مشاوره در داروخانه باهدف افزایش آگاهی مؤسسین و مسئولان فنی داروخانه در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، این وبینار با حضور جمعی از مؤسسین و مسئولان فنی داروخانه‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران روز یکشنبه ۱۲ دی‌ماه ۱۴۰۰ برگزار شد.

در ابتدای این دکتر منا کارگر مدیر نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت ضمن خوشامدگویی به حاضرین هدف از برگزاری این وبینار را ارتقای عملکرد و خدمات دارویی در داروخانه‌ها عنوان کرد.

سپس دکتر نجم الدین فلوشیپ فارماکوتراپی مراقبت‌های ویژه و هیات علمی دانشکده داروسازی به تعریف مشاوره در داروخانه پرداخت و ضمن بیان اهمیت گرفتن شرح‌حال از بیمار، اقدامات موردنیاز قبل از شروع این خدمت، حین ارائه و بعد از ارائه خدمت مشاوره در داروخانه را برشمرد.

در پایان جلسه نیز پرسش و پاسخ با حضور دکتر حاجی محمودی معاون غذا و دارو انجام شد.

• گروه خبری : اخبار مدیریت نظارت و پایش فراورده های سلامت