• تاریخ انتشار : 1398/02/23 - 11:12
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

قدردانی رئیس شورای سیاست‌گذاری هفتمین همایش مکمل‌های غذایی و رژیمی از معاونت غذا و دارو دانشگاه

دکتر عباس کبریایی زاده، رئیس شورای سیاست‌گذاری هفتمین همایش مکمل‌های غذایی و رژیمی از معاونت غذا و دارو دانشگاه برای مشارکت در برگزاری همایش مکمل‌های غذایی و رژیمی تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ دکتر عباس کبریایی زاده رئیس شورای سیاست‌گذاری هفتمین همایش مکمل‌های غذایی و رژیمی از معاونت غذا و دارو دانشگاه به جهت مشارکت در برگزاری همایش یادشده تقدیر کرد.
متن تقدیرنامه به شرح ذیل است:
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران
هفتمین همایش مکمل‌های غذایی و رژیمی، تلاشی در جهت تبیین و ترویج مصرف منطقی مکمل‌های غذایی و رژیمی در جامعه و اهمیت پایش کارایی و سلامت این فرآورده‌ها است.
به این وسیله مراتب سپاس خود را از مشارکت ارزشمندتان در این همایش که زمینه‌ساز ارتقای کیفیت سلامت هم میهمانمان است را اعلام می‌داریم.
از درگاه ایزد منان دوام عزت، سلامت و تداوم حضورتان را مسئلت داریم.
دکتر عباس کبریایی زاده
رئیس شورای سیاست‌گذاری