پوستر غذائی،آرایشی و بهداشتی
پوستر راه های کاهش مصرف نمک
آگاهی از سدیم موجود در مواد غذایی و استفاده از روش های جدید تهیه غذاها میتواند در رسیدن به هدف کاهش مصرف سدیم کمک کند.
![پوستر راه های کاهش مصرف نمک](/thumbnail/550-h_100/uploads/282/2023/Jul/02/راه های کاهش مصرف نمک_1.png)
پوستری با عنوان راه های کاهش مصرف نمک توسط مدیریت نظارت و پایش مصرف فرآورده های سلامت محور معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران با هدف آگاه سازی در راستای کاهش مصرف نمک تهیه شد.
ارسال به دوستان