• تاریخ انتشار : 1400/11/25 - 11:25
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 36
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

آشنایی با نحوه صحیح مصرف آنتی بیوتیک ها و راهکارهایی برای پیشگیری از مقاومت آنتی بیوتیکی

وبینار آموزشی آشنایی با نحوه صحیح مصرف آنتی بیوتیک ها و راهکارهایی برای پیشگیری از مقاومت آنتی بیوتیکی با هدف آشنایی اولیای دانش اموزان مدرسه گفتگو در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

دکتر سمانه حسین پور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، این وبینار آموزشی روز چهارشنبه 23 بهمن ۱۴۰۰ با حضور دکتر سمانه حسین پور کارشناس دارویی اداره نظارت و پایش فرآورده‌های سلامت معاونت غذا و دارو برگزار شد.
در این وبینار دکتر حسین پور درباره انواع مختلف میکروب‌ها و داروهای آنتی میکروبیال صحبت کرده و به داروهای آنتی‌بیوتیک به‌عنوان دسته‌ای از این داروها اشاره کرد.
در ادامه وی درباره عوارض داروهای آنتی‌بیوتیک‌ها و رعایت نکات مهم درباره زمان مصرف و نحوه مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها ارائه کرد.
دکتر حسین پور همچنین به موضوع مقاومت آنتی‌بیوتیکی اشاره و عوامل تأثیرگذار در بروز مقاومت را نام برد.
در پایان کلاس نکاتی درباره پیشگیری از مقاومت آنتی‌بیوتیکی و جلوگیری از ابتلا به عفونت ارائه شد./آ

  • گروه خبری : مطالب آموزشی مدیریت نظارت و پایش فراورده های سلامت
  • کد خبر : 227096
خدیجه  آب پر
تهیه کننده

خدیجه آب پر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *