«توانمندی های آزمایشگاه»
بخش شیمی
اندازه گیری خاکستر کل |
اندازه گیری خاکستر سولفاته |
اندازهگیری قلیایت خاکستر |
خاکستر نا محلول در اسید |
اندازه گیری چگالی |
اندازه گیری خاکستر محلول در آب جوش نسبت به خاکستر کل |
اندازه گیری اسیدیته کل |
اندازه گیری اسیدیته ثابت |
اندازه گیری اسیدیته بر حسب اسید لاکتیک |
اندازه گیری اسیدیته برحسب اسید مالیک |
اندازه گیری اسیدیته برحسب اسید سیتریک |
اندازه گیری گلوتن مرطوب و گلوتن خشک |
اندازه گیری اندیس اسیدی |
اندازه گیری اسیدیته برحسب اسید استیک |
اندازه گیری قند کل |
اندازه گیری قند احیا کننده قبل از هیدرولیز |
استخراج و اندازه گیری چربی به روش شیکر |
اندازه گیری قند پوشش خارجی |
اندازه گیری ساکاروز |
اندازه گیری نسبت گلوکز به فروکتوز |
اندازه گیری وزن مخصوص |
اندازهگیری نسبت وزن مغزی به وزن کلوچه |
اندازهگیری وزن آبکش |
اندازه گیری مواد جامد محلول در آب (بریکس) |
اندازه گیری مواد جامد محلول در آب بدون احتساب نمک |
استخراج و اندازه گیری چربی به روش سوکسله |
اندازه گیری مواد جامد شیر بدون چربی (MNSF) |
اندازه گیری ماده خشک بدون چربی |
اندازه گیری مواد نامحلول در آب |
اندازه گیری کل مواد جامد در آب پخت |
اندازهگیری پری |
اندازه گیری میوه محتوا |
اندازهگیری PH |
اندازهگیری اندیس فرمالین |
اندازهگیری انیدرید سولفورو |
اندازه گیری نمک |
اندازه گیری یون کلرور |
اندازه گیری یون سولفات |
اندازه گیری چربی بروش های شیک کردن، ژربر، سوکسله |
اندازه گیری اندیس پراکسید چربی استخراجی |
استخراج چربی |
اندازه گیری نمک |
درجه خلوص نمک خوراکی |
میزان ید در نمک |
اندازه گیری آهن آرد غنی شده |
اندازه گیری فروس سولفات در پرمیکس |
تست رنگ سنجی نان های سنتی |
شناسایی رنگ های مصنوعی به روش کروماتو گرافی لایه نازک T.L.C |
اندازه گیری پروتیئن بر مبنای ماده خشک |
اندیس اکسیداسیون |
اندیس اکسیداسیون قلیایی |
اندازه گیری آزمون های فیزیکی |
نقطه انجماد |
اندازه گیری کربوهیدرات ( نشاسته) فراورده های گوشتی |
اندازه گیری دوزاژ اسانس |
اندازه گیری رطوبت بروش ضریب شکست، رطوبت سنج، اون |
هدایت الکتریکی |
نشاسته در سوسیس و کالباس |
اندازه گیری اندیس یدی به روش هانوس |
اندازه گیری نقطه لغزش در روغن و چربی |
اندازه گیری دانسیته شیر |
اندازه گیری فیبر خام |
اندازه گیری عصاره آبی |
اندازه گیری نقطه ذوب در روغن و چربی |
اندازه گیری صابون باقی مانده در روغن و چربی |
اندازه گیری عدد یدی به روش ویجس در روغن و چربی |
اندازه گیری مواد غیر قابل صابونی شدن در روغن و چربی |
اندازه گیری ناخالصی نا محلول در روغن و چربی |
اندیس صابونی در روغن و چربی |
فعالیت دیاستازی عسل به روش کیفی |
اندازه گیری CO2 نوشابه ها |
اندازه گیری پروتئن |
تعیین نوع قند |
تعیین اندازه ذرات آرد |
اندازه گیری میزان نارسی، آسیب دیدگی، غیر یکنواختی، آفت زدگی، مواد خارجی و درجه بندی حبوبات
|
بخش میکروب
شمارش کلی میکروارگانیسم ها |
شمارش کلی باکتری ها |
شناسایی و شمارش کلی فرم ها |
شناسایی و شمارش آنتروباکتریاسه |
شناسایی و شمارش اشرشیا کلی |
جستجوی سالمونلا |
شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس اورئوس |
شناسایی و شمارش باسیلوس سرئوس |
شناسایی و شمارش کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت |
شناسایی و شمارش انتروکوک ها |
شناسایی و شمارش اسید دوست ها و باکتری های مقاوم به اسید |
شناسایی و شمارش سدوموناس ائروژینوزا |
شمارش اسپور ها |
شناسایی و شمارش کپک |
شناسایی و شمارش مخمر |
جستجوی تخم انگل |
شمارش باکتری های سرما دوست و سرما گرا |
بررسی باقیمانده مواد ضد میکروبی |
شناسایی و شمارش ویبریو |
شناسایی شیگلا |
شناسایی کاندیدا |
شناسایی لیستریا |
بخش آنالیز دستگاهی
اندازه گیری مقادیر بنزوات، سوربات |
اندازهگیری مقادیر پروفایل اسیدهای چرب |
اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفوران عسل |
اندازه گیری سفید کننده قند و شکر |
اندازه گیری نیتریت سوسیس و کالباس |
اندازه گیری نیتریت و نیترات در آب معدنی |
اندازه گیری فلزات سنگین در مواد غذایی، اسانس ها |
اندازه گیری آفلاتوکسین M1 ‘BG در مواد غذایی |
اندازه گیری فلاونوئید ها در آبلیمو |
اندازه گیری کافئین در مواد غذایی |
اندازه گیری ناتامایسین در مواد غذایی |
اندازه گیری ترکیبات اسانس خوراکی و آرایشی بهداشتی |
اندازه گیری آنتی اکسیدان ها در روغن |
اندازه گیری استرول در روغن های خوراکی |
بخش بسته بندی
درصد درگیری دوخت قوطی |
فضای آزاد دوخت قوطی |
مهاجرت کلی پلیمرها |
شناسایی پلیمرها |
پخت لاک قوطی |
چسبندگی لاک قوطی |
یکنواختی لاک قوطی |
آزمون خوردگی پوشش تفلون ظروف |
رطوبت و مواد فرار پلیمر |
خاکستر گیری پلیمر |
تغییرلت ابعادی ظروف ساخته شده پلی پروپیلن و پلی استایرن |
میزان جذب آب ظروف ساخته شده پلی پروپیلن و پلی استایرن |
نشست پذیری ظروف ساخته شده پلی پروپیلن و پلی استایرن |
رفتار حرارتی پلیمرها |
کیفیت چاپ بروی ظروف و بسته بندی های پلیمری و ثبوت چاپ |
ضخامت پوشش تفلون |
کیفیت نچسب بودن ظروف تفلون |
بعدسنجی ظروف پلیمری |
ضخامت انواع فیلم پلیمر و کاغذ و مقوا |
دانسیته فیلم پلیمری |
کنترل یکنواختی ساخت پلیمرها |
باقیمانده استخراجی پلی اتیلن و پلی آمیدها |
جداسازی لایه های بسته بندی چند لایه |
گرماژ فیلم های پلیمری و کاغذ و مقوا |
استحکام دوخت |
آزمون دلامیناسیون بسته بندی فیلم چند لایه و ساشه |
اندازه گیری وجود خلا در قوطی های کنسرو |
اندازه گیری وزن پوشش لاک قوطی |
اندازه گیری وزن پوشش قلع قوطی |
کنترل وضعیت لایه آب بندی درب قوطی |
وزن لایه آب بندی درب قوطی |
خوردگی لاک قوطی |
PH کاغذ و مقوا |
هدایت کاغذ و مقوا |
کلر در کاغذ و مقوا |
خاکستر کل کاغذ و مقوا |
واکنش در برابر نور فرابنفش کاغذ و مقوا (سفید کننده نوری) |
رطوبت کاغذ و مقوا |
اندازه گیری فرمالدئید در کاغذ و مقوا |
اندازه گیری مونومر استایرن |
بخش آرایشی و بهداشتی
آزمون ویژگی های ظاهری |
اندازه گیری رطوبت |
اندازه گیری ویسکوزیته |
اندازه گیری پایداری |
اندازه گیری خاکستر |
اندازه گیری وزن مخصوص |
اندازه گیری نقطه ذوب |
اندازه گیری pH |
اندازه گیری خاکستر سولفاته |
اندازه گیری ضریب شکست |
اندازه گیری درجه الکلی |
اندازه گیری درصد رطوبت کارل فیشر |
تعیین میزان آنیون اکتیو |
تعیین مواد اکسیدان |
آزمون مقدار صابون |
اندازه گیری زئین |
تست آب اکسیژنه |
تعیین درصد کل اکتیو |
تعیین مقدار نمک |
تعیین اندازه فرمالدیئد |
خاصیت امولسیون کنندگی |
کل مواد چرب و اسیدهای رزین صابون |
قلیایی آزاد بر حسب NAOH (صابون) |
اسید آزاد برحسب اولئیک اسید (صابون) |
مواد نامحلول در اتانول (صابون) |
مواد نامحلول در آب (صابون) |
کلرید بر حسب NACL |
عدد اسیدی اسیدهای چرب استخراج شده (صابون) |
آمونیاک در رنگ مو |