«توانمندی های آزمایشگاه»
بخش شیمی
|
اندازه گیری خاکستر کل |
|
اندازه گیری خاکستر سولفاته |
|
اندازهگیری قلیایت خاکستر |
|
خاکستر نا محلول در اسید |
|
اندازه گیری چگالی |
|
اندازه گیری خاکستر محلول در آب جوش نسبت به خاکستر کل |
|
اندازه گیری اسیدیته کل |
|
اندازه گیری اسیدیته ثابت |
|
اندازه گیری اسیدیته بر حسب اسید لاکتیک |
|
اندازه گیری اسیدیته برحسب اسید مالیک |
|
اندازه گیری اسیدیته برحسب اسید سیتریک |
|
اندازه گیری گلوتن مرطوب و گلوتن خشک |
|
اندازه گیری اندیس اسیدی |
|
اندازه گیری اسیدیته برحسب اسید استیک |
|
اندازه گیری قند کل |
|
اندازه گیری قند احیا کننده قبل از هیدرولیز |
|
استخراج و اندازه گیری چربی به روش شیکر |
|
اندازه گیری قند پوشش خارجی |
|
اندازه گیری ساکاروز |
|
اندازه گیری نسبت گلوکز به فروکتوز |
|
اندازه گیری وزن مخصوص |
|
اندازهگیری نسبت وزن مغزی به وزن کلوچه |
|
اندازهگیری وزن آبکش |
|
اندازه گیری مواد جامد محلول در آب (بریکس) |
|
اندازه گیری مواد جامد محلول در آب بدون احتساب نمک |
|
استخراج و اندازه گیری چربی به روش سوکسله |
|
اندازه گیری مواد جامد شیر بدون چربی (MNSF) |
|
اندازه گیری ماده خشک بدون چربی |
|
اندازه گیری مواد نامحلول در آب |
|
اندازه گیری کل مواد جامد در آب پخت |
|
اندازهگیری پری |
|
اندازه گیری میوه محتوا |
|
اندازهگیری PH |
|
اندازهگیری اندیس فرمالین |
|
اندازهگیری انیدرید سولفورو |
|
اندازه گیری نمک |
|
اندازه گیری یون کلرور |
|
اندازه گیری یون سولفات |
|
اندازه گیری چربی بروش های شیک کردن، ژربر، سوکسله |
|
اندازه گیری اندیس پراکسید چربی استخراجی |
|
استخراج چربی |
|
اندازه گیری نمک |
|
درجه خلوص نمک خوراکی |
|
میزان ید در نمک |
|
اندازه گیری آهن آرد غنی شده |
|
اندازه گیری فروس سولفات در پرمیکس |
|
تست رنگ سنجی نان های سنتی |
|
شناسایی رنگ های مصنوعی به روش کروماتو گرافی لایه نازک T.L.C |
|
اندازه گیری پروتیئن بر مبنای ماده خشک |
|
اندیس اکسیداسیون |
|
اندیس اکسیداسیون قلیایی |
|
اندازه گیری آزمون های فیزیکی |
|
نقطه انجماد |
|
اندازه گیری کربوهیدرات ( نشاسته) فراورده های گوشتی |
|
اندازه گیری دوزاژ اسانس |
|
اندازه گیری رطوبت بروش ضریب شکست، رطوبت سنج، اون |
|
هدایت الکتریکی |
|
نشاسته در سوسیس و کالباس |
|
اندازه گیری اندیس یدی به روش هانوس |
|
اندازه گیری نقطه لغزش در روغن و چربی |
|
اندازه گیری دانسیته شیر |
|
اندازه گیری فیبر خام |
|
اندازه گیری عصاره آبی |
|
اندازه گیری نقطه ذوب در روغن و چربی |
|
اندازه گیری صابون باقی مانده در روغن و چربی |
|
اندازه گیری عدد یدی به روش ویجس در روغن و چربی |
|
اندازه گیری مواد غیر قابل صابونی شدن در روغن و چربی |
|
اندازه گیری ناخالصی نا محلول در روغن و چربی |
|
اندیس صابونی در روغن و چربی |
|
فعالیت دیاستازی عسل به روش کیفی |
|
اندازه گیری CO2 نوشابه ها |
|
اندازه گیری پروتئن |
|
تعیین نوع قند |
|
تعیین اندازه ذرات آرد |
|
اندازه گیری میزان نارسی، آسیب دیدگی، غیر یکنواختی، آفت زدگی، مواد خارجی و درجه بندی حبوبات
|
بخش میکروب
|
شمارش کلی میکروارگانیسم ها |
|
شمارش کلی باکتری ها |
|
شناسایی و شمارش کلی فرم ها |
|
شناسایی و شمارش آنتروباکتریاسه |
|
شناسایی و شمارش اشرشیا کلی |
|
جستجوی سالمونلا |
|
شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس اورئوس |
|
شناسایی و شمارش باسیلوس سرئوس |
|
شناسایی و شمارش کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت |
|
شناسایی و شمارش انتروکوک ها |
|
شناسایی و شمارش اسید دوست ها و باکتری های مقاوم به اسید |
|
شناسایی و شمارش سدوموناس ائروژینوزا |
|
شمارش اسپور ها |
|
شناسایی و شمارش کپک |
|
شناسایی و شمارش مخمر |
|
جستجوی تخم انگل |
|
شمارش باکتری های سرما دوست و سرما گرا |
|
بررسی باقیمانده مواد ضد میکروبی |
|
شناسایی و شمارش ویبریو |
|
شناسایی شیگلا |
|
شناسایی کاندیدا |
|
شناسایی لیستریا |
بخش آنالیز دستگاهی
|
اندازه گیری مقادیر بنزوات، سوربات |
|
اندازهگیری مقادیر پروفایل اسیدهای چرب |
|
اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفوران عسل |
|
اندازه گیری سفید کننده قند و شکر |
|
اندازه گیری نیتریت سوسیس و کالباس |
|
اندازه گیری نیتریت و نیترات در آب معدنی |
|
اندازه گیری فلزات سنگین در مواد غذایی، اسانس ها |
|
اندازه گیری آفلاتوکسین M1 ‘BG در مواد غذایی |
|
اندازه گیری فلاونوئید ها در آبلیمو |
|
اندازه گیری کافئین در مواد غذایی |
|
اندازه گیری ناتامایسین در مواد غذایی |
|
اندازه گیری ترکیبات اسانس خوراکی و آرایشی بهداشتی |
|
اندازه گیری آنتی اکسیدان ها در روغن |
|
اندازه گیری استرول در روغن های خوراکی |
بخش بسته بندی
|
درصد درگیری دوخت قوطی |
|
فضای آزاد دوخت قوطی |
|
مهاجرت کلی پلیمرها |
|
شناسایی پلیمرها |
|
پخت لاک قوطی |
|
چسبندگی لاک قوطی |
|
یکنواختی لاک قوطی |
|
آزمون خوردگی پوشش تفلون ظروف |
|
رطوبت و مواد فرار پلیمر |
|
خاکستر گیری پلیمر |
|
تغییرلت ابعادی ظروف ساخته شده پلی پروپیلن و پلی استایرن |
|
میزان جذب آب ظروف ساخته شده پلی پروپیلن و پلی استایرن |
|
نشست پذیری ظروف ساخته شده پلی پروپیلن و پلی استایرن |
|
رفتار حرارتی پلیمرها |
|
کیفیت چاپ بروی ظروف و بسته بندی های پلیمری و ثبوت چاپ |
|
ضخامت پوشش تفلون |
|
کیفیت نچسب بودن ظروف تفلون |
|
بعدسنجی ظروف پلیمری |
|
ضخامت انواع فیلم پلیمر و کاغذ و مقوا |
|
دانسیته فیلم پلیمری |
|
کنترل یکنواختی ساخت پلیمرها |
|
باقیمانده استخراجی پلی اتیلن و پلی آمیدها |
|
جداسازی لایه های بسته بندی چند لایه |
|
گرماژ فیلم های پلیمری و کاغذ و مقوا |
|
استحکام دوخت |
|
آزمون دلامیناسیون بسته بندی فیلم چند لایه و ساشه |
|
اندازه گیری وجود خلا در قوطی های کنسرو |
|
اندازه گیری وزن پوشش لاک قوطی |
|
اندازه گیری وزن پوشش قلع قوطی |
|
کنترل وضعیت لایه آب بندی درب قوطی |
|
وزن لایه آب بندی درب قوطی |
|
خوردگی لاک قوطی |
|
PH کاغذ و مقوا |
|
هدایت کاغذ و مقوا |
|
کلر در کاغذ و مقوا |
|
خاکستر کل کاغذ و مقوا |
|
واکنش در برابر نور فرابنفش کاغذ و مقوا (سفید کننده نوری) |
|
رطوبت کاغذ و مقوا |
|
اندازه گیری فرمالدئید در کاغذ و مقوا |
|
اندازه گیری مونومر استایرن |
بخش آرایشی و بهداشتی
|
آزمون ویژگی های ظاهری |
|
اندازه گیری رطوبت |
|
اندازه گیری ویسکوزیته |
|
اندازه گیری پایداری |
|
اندازه گیری خاکستر |
|
اندازه گیری وزن مخصوص |
|
اندازه گیری نقطه ذوب |
|
اندازه گیری pH |
|
اندازه گیری خاکستر سولفاته |
|
اندازه گیری ضریب شکست |
|
اندازه گیری درجه الکلی |
|
اندازه گیری درصد رطوبت کارل فیشر |
|
تعیین میزان آنیون اکتیو |
|
تعیین مواد اکسیدان |
|
آزمون مقدار صابون |
|
اندازه گیری زئین |
|
تست آب اکسیژنه |
|
تعیین درصد کل اکتیو |
|
تعیین مقدار نمک |
|
تعیین اندازه فرمالدیئد |
|
خاصیت امولسیون کنندگی |
|
کل مواد چرب و اسیدهای رزین صابون |
|
قلیایی آزاد بر حسب NAOH (صابون) |
|
اسید آزاد برحسب اولئیک اسید (صابون) |
|
مواد نامحلول در اتانول (صابون) |
|
مواد نامحلول در آب (صابون) |
|
کلرید بر حسب NACL |
|
عدد اسیدی اسیدهای چرب استخراج شده (صابون) |
|
آمونیاک در رنگ مو |