صفحه معاونت » مدیریت آزمایشگاه » مقالات چاپ شده » لیست مقالات ارائه شده در کنگره ها و همایش های ملی
رديف عنوان مقاله کنگره نويسندگان
۱ بررسی میزان کافئین، بنزوات سدیم و سوربات پتاسیم در نوشیدنی های انرژی زا با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا کنگره ملي علوم و صنايع غذايي، شيراز، ۱۳۹۲ منان حاجی محمودی، فاطمه زمانی مزده ، زینب مرادی، محبوبه شانشین، پرناز بدائی، محمدرضا شمس اردکانی

 

۲ بررسی تقلبات آبلیمو از طریق  انداز ه گیری اسید سیتریک و اسید D- ایزو سیتریک

 

کنگره ملي علوم و صنايع غذايي، شيراز، ۱۳۹۲ منان حاجی محمودی، محبوبه شانشین، فاطمه زمانی مزده، فرزانه دولتشاهی، علیرضا فرومدی، بهناز تجریشی،

محمدرضا شمس اردکانی

 

۳ بررسی میزان نگهدارنده ناتامایسین ، بنزوات سدیم و سوربات پتاسیم در دوغ و شیر با استفاده از دستگاه HPLC-UV کنگره ملي علوم و صنايع غذايي، شيراز، ۱۳۹۲ منان حاجی محمودی، فاطمه زمانی مزده، غزال یحیی پور، ژیلا مرادی خاتون آبادی، محمدرضا شمس اردکانی
۴ بررسی پروفایل اسیدهای چرب روغن شترمرغ به روش کروماتوگرافی گازی

 

کنگره ملي علوم و صنايع غذايي، شيراز، ۱۳۹۲ منان حاجی محمودی، فاطمه زمانی مزده، پریسا ترابی ، ژیلا مرادی خاتون آبادی ، دکتر محمد رضا شمس اردکانی

 

۵ بررسی کیفیت پوشش داخلی قوطی های مورد استفاده در بسته بندی مواد غذایی کنگره ملي علوم و صنايع غذايي، شيراز، ۱۳۹۲ منان حاجی محمودی، زینب مرادی، محمدرضا شمس اردکانی

 

۶ ارزیابی کیفیت عسل های موجود در سطح شهر تهران از نظر انواع قند و HMF کنگره ملي علوم و صنايع غذايي، شيراز، ۱۳۹۲ منان حاجی محمودی،فاطمه زمانی مزده، پریسا ترابی، محبوبه شانشین، الهام پیرهادی، محمدرضا شمس اردکانی
۷ بررسی میزان ترکیبات قطبی در روغن های مورد استفاده جهت سرخ کردن غذا در مراکز تهیه و توزیع غذا موجود در سطح شهر تهران

 

کنگره ملي نخبگان و پژوهشگران ايمني مواد غذايي، تهران، ۱۳۹۲ منان حاجی محمودي، الهام پیرهادی، فاطمه زمانی مزده، منصوره اميرپور، مطهره شريفي، مژگان زرين پژوه، محمدرضا شمس اردکانی،

 

۸ بررسی پروفایل اسيدهاي چرب در چربي شیرینی آردی به روش کروماتوگرافی گازی

 

کنگره ملي نخبگان و پژوهشگران ايمني مواد غذايي، تهران، ۱۳۹۲ منان حاجی محمودي، فاطمه زمانی مزده، پريسا ترابي، آزاده کسايي، پرستو سادات فاضلي فرد، محمدرضا شمس اردکانی
۹ بررسي رنگ هاي مصنوعي غیر مجاز در محلول زعفران، جوجه کباب زعفراني و برنج زعفراني عرضه شده در مراکز تهيه غذا

 

کنگره ملي نخبگان و پژوهشگران ايمني مواد غذايي، تهران، ۱۳۹۲ منان حاجی محمودي، الهام پيرهادي، فاطمه زمانی مزده، فرزانه خسرواني فراهاني، سيده فاطمه رحيمي، محمدرضا شمس اردکانی
۱۰ شناسایی و اندازه گیری رنگ های مصنوعی موجود در نوشیدنی های انرژی زا با استفاده از دستگاه HPLC-UV

 

کنگره ملي نخبگان و پژوهشگران ايمني مواد غذايي، تهران، ۱۳۹۲ منان حاجی محمودی، فاطمه زمانی مزده، ژیلا مرادی خاتون آبادی، زینب مرادی، محمدرضا شمس اردکانی

 

۱۱ بررسي خصوصيات فيزيکوشيميايي در آبليموهاي بسته بندي شده در ظروف PET کنگره ملي نخبگان و پژوهشگران ايمني مواد غذايي، تهران، ۱۳۹۲ منان حاجی محمودي، فاطمه زمانی مزده، ژيلا مرادي خاتون آبادي، زينب مرادي، سید علی یثربی ، محمدرضا شمس اردکانی
۱۲ تعیین باقیمانده آنتی بیوتیک در شیرهای استریلیزه و پاستوریزه در شهر تهران

 

کنگره ملي نخبگان و پژوهشگران ايمني مواد غذايي، تهران، ۱۳۹۲ منان حاجی محمودی، سمیه رشیدی، محبوبه شانشین، پرستو سادات فاضلی فرد، فاطمه اسدی پشنگ، محمد رضا شمس اردکانی

 

۱۳ بررسی پروفایل اسیدهای چرب در روغن مایع سرخ کردنی و روغن هیدروژنه به روش کروماتوگرافی گازی همایش ملی بهداشت و ایمنی غذا، شیراز، ۱۳۹۱ منان حاجی محمودی، فاطمه زمانی مزده، پریسا ترابی، محبوبه شانشین، محمد رضا شمس اردکانی
۱۴ تعيين ميزان آلودگي شير هاي پاستوريزه و استريليزه به آفلاتوكسين ۱M با استفاده از روش ELISA همایش ملی بهداشت و ایمنی غذا، شیراز، ۱۳۹۱ منان حاجی محمودی، سمیه رشیدی، محبوبه شانشین، پرستو فاضلی فرد، محمد رضا شمس اردکانی
۱۵ استخراج رنگ های مصنوعی محلول در آب موجود در مواد غذایی با فاز جامد و تعیین مقدار با HPLC همایش ملی بهداشت و ایمنی غذا، شیراز، ۱۳۹۱ فاطمه زمانی مزده، منان حاجی محمودی، افشین رجبی خرمی، ژیلا مرادی، محمد رضا شمس اردکانی
۱۶ بررسی مهاجرت انواع پلیمرهای بسته بندی مواد غذایی. همایش ملی بهداشت و ایمنی غذا، شیراز، ۱۳۹۱ منان حاجی محمودی، زینب مرادی، محمد رضا شمس اردکانی
۱۷ بررسی آلودگی میکروبی در آبمیوه های بسته بندی و دست ساز عرضه شده در سطح شهر تهران همایش ملی بهداشت و ایمنی غذا، شیراز، ۱۳۹۱ منان حاجی محمودی، سمیه رشیدی، پرستو سادات فاضلی فرد، حمیرا شاهسوار، محبوبه شانشین، نرگس کیانی، منصوره امیر پور، ابوالفضل سیردانی، محمد رضا شمس اردکانی.
۱۸ مقایسه میزان آهن در نمونه های آرد ارسال شده از کارخانجات جنوب تهران در نیمه اول سال ۹۰ و نیمه اول سال ۹۱ همایش ملی بهداشت و ایمنی غذا، شیراز، ۱۳۹۱ منان حاجی محمودی، ، الهام پیرهادی، فرزانه خسروانی، سیده فاطمه رحیمی، آزاده کسایی، سید علی یثربی و محمد رضا شمس اردکانی
۱۹ بررسی نقش ورمی‎کمپوست در فرایند تولید مواد غذایی ارگانیک کنگره ملي پژوهشگران و نخبگان ايمني مواد غذايي، تهران، ۱۳۹۱ نسرین مبشری، منان حاجی محمودی، ، الهام پیرهادی، فرزانه خسروانی، سیده فاطمه رحیمی، مژگان زرین پِژوه، آزاده کسایی، سید علی یثربی و محمد رضا شمس اردکانی
۲۰ بررسی میزان نگهدارنده های بنزوات و سوربات موجود در نوشیدنی های مصرفی شهر تهران با استفاده از دستگاه HPLC همایش ملی ارتقای عمر ماندگاری مواد غذایی با تاکید بر کاهش مصرف نگهدارنده ها، اصفهان، ۱۳۹۰ منان حاجی محمودی، فاطمه زمانی مزده، محمد رضا شمس اردکانی، فریده اسمعیلی آفتابدری، محبوبه شانشین
۲۱ بررسی آلودگی میکروبی سالاد مصرفی رستورانهای برخی مناطق شهر تهران در سال ۱۳۸۸ همایش کشوری ایمنی مواد غذایی و آشامیدنی، ساری، ایران، ۱۳۸۹ محبوبه شانشین، مریم شاه محمدی، پرستو سادات فاضلی فرد، منان حاجی محمودی
۲۲ بررسی میکروبیولوژی بستنی سنتی عرضه شده در برخی مناطق شهر تهران ۱۳۸۸ همایش کشوری ایمنی مواد غذایی و آشامیدنی، ساری، ایران، ۱۳۸۹ محبوبه شانشین، پرستو سادات فاضلی فرد، فاطمه هدایتی، منان حاجی محمودی.
۲۳ بررسی آلودگی شیرینی خامه ای عرضه شده در قنادی های برخی مناطق شهر تهران به استافیلوکوکوس اورئوس، کپک و مخمر در سال ۱۳۸۸ همایش کشوری ایمنی مواد غذایی و آشامیدنی، ساری، ایران، ۱۳۸۹ محبوبه شانشین، سمیه رشیدی، پرستو سادات فاضلي فرد، مهناز خانوی
۲۴ بررسی آلودگی جگر گوسفند و مرغ عرضه شده در اغذیه فروشی های برخی مناطق شهر تهران همایش کشوری ایمنی مواد غذایی و آشامیدنی، ساری، ایران، ۱۳۸۹ محبوبه شانشین، سمیه رشیدی، مریم شاه محمدی، مهناز خانوی