بسمه تعالی

بخش شیمی عمومی آزمایشگاه کنترل مواد غذائی، آرایشی و بهداشتی با مسئولیت سرکار خانم مهندس زينب مرادی(کارشناس ارشد شيمي – داخلي تماس ۱۰۰) به همراهی تعداد ۴ پرسنل مجرب  با تحصيلات کارشناسي  و کارشناسي ارشد آماده خدمت رسانی در زمینه انجام انواع تست های تخصصی با توجه به استانداردهای روز دنیا میباشد.

از عمده ترین روشهای آزمون تخصصی این بخش میتوان به استخراج و اندازه گیری چربی و پروتئینٰ، درجه خلوص مواد قندی و گلوتن آرد با به کار گیری تجهیزات تخصصی مانند دستگاه سوکسله، روتاری،کجلدال، پلاریمتر و گلوتن ایندکس نام برد.

شرح وظایف:

–        كسب خط مشي و دستورالعمل لازم از مافوق مربوطه

–        انجام آزمايش هاي تخصصي و حساس در رابطه با شیمی مواد غذایی در صورت لزوم

–        شركت در جلسات تدوين استاندارهاي ملي و سمينارهاي آموزشي و تحقيقاتي در صورت ارجاع به مافوق

–        شركت در كنگره ها و سمينارهاي علمي آموزشي در رابطه با مواد غذايي، آرايشي- بهداشتي به منظور بهره برداري از يافته هاي جديد علمي در جهت انجام وظايف مربوطه

–        ساخت مواد شیمیایی و معرف ها

–        انجام آزمايش هاي شیمی نمونه هاي غذايي از نظر قابليت مصرف با توجه به استانداردهاي موجود و اعلام نتيجه

–        ثبت نتايج حاصل از آزمايشات انجام شده در دفتر کارشناسی، دفتر کل، فرم نتایج آزمون و ثبت در سیستم آزمایشگاهی

–        بروز رسانی استانداردها

–        نگارش مستندات بخش شامل روش های آزمون، روش های کار با دستگاه، مواد شیمیایی و محلولها و کالیبراسیون

–        آموزش مسئولین فنی، دانشجویان و  پرسنل آزمایشگاه همکار

–        بازدید از آزمایشگاه های واحدهای تولیدی و آزمایشگاه های همکار و آکردیت

–        همكاري در طرح هاي تحقيقاتي مرتبط با فعاليت هاي آزمايشگاه كنترل مواد غذايي، آرايشي- بهداشتي

–        افزايش مهارت هاي شغلي از طريق شركت در دورهاي آموزشي و بازآموزي مربوطه

–    انجام آزمون های اعتبارسنجی روش های آزمایش و تجهیزات

–        تهیه گزارش و یا آمار در صورت ارجاع مافوق

–        تكريم و ترويج فرهنگ نحوه رفتارشايسته با مراجعين