معرفی بخش میکروب

 

بخش میکروب شناسی آزمایشگاه کنترل مواد غذائی، آرایشی و بهداشتی با مسئولیت سرکار خانم مهندس سمیه رشیدی (کارشناس علوم آزمایشگاهی- داخلي تماس ۲۰۹) به همراهی تعداد ۳ پرسنل مجرب  با تحصيلات کارشناسي و کارشناسی ارشد آماده خدمت رسانی در زمینه انجام انواع تست های تخصصی با توجه به استانداردهای روز دنیا می باشد.

از عمده ترین روش های آزمون تخصصی این بخش می توان به فیلتراسیون آب های معدنی و آشامیدنی، بررسی باکتری های ترموفیل و مزوفیل در کنسرو ها، باقيمانده مواد ضد میکروبی در شیر نام برد.

شرح وظایف:

 

–          كسب خط مشي و دستورالعمل لازم از مافوق مربوطه

–          انجام آزمايش هاي تخصصي و حساس در رابطه با میکروبیولوژی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در صورت لزوم

–          شركت در جلسات تدوين استاندارهاي ملي و سمينارهاي آموزشي و تحقيقاتي در صورت ارجاع به مافوق

–          شركت در كنگره ها و سمينارهاي علمي آموزشي در رابطه با مواد غذايي، آرايشي- بهداشتي به منظور بهره برداري از يافته هاي جديد علمي در جهت انجام وظايف مربوطه

–          ساخت محيط هاي کشت و معرف ها

–          انجام آزمايش هاي میکروبی نمونه هاي  غذايي از نظر قابليت مصرف با توجه به استانداردهاي موجود و اعلام نتيجه

–          ثبت نتايج حاصل از آزمايشات انجام شده در دفتر کارشناسی، دفتر کل، فرم نتایج آزمون و ثبت در سیستم آزمایشگاهی

–          بروز رسانی استانداردها

–          نگارش مستندات بخش شامل روش های آزمون، روش های کار با دستگاه، محيط کشت و کالیبراسیون

–          آموزش مسئولین فنی، دانشجویان و  پرسنل آزمایشگاه همکار

–          بازدید از آزمایشگاه های واحدهای تولیدی و آزمایشگاه های همکار و آکردیت

–          همكاري در طرح هاي تحقيقاتي مرتبط با فعاليت هاي آزمايشگاه كنترل مواد غذايي، آرايشي- بهداشتي

–          افزايش مهارت هاي شغلي از طريق شركت در دورهاي آموزشي و بازآموزي مربوطه

–    انجام آزمون های اعتبار سنجی روش های آزمایش و تجهیزات

–          تهیه گزارش و یا آمار در صورت ارجاع مافوق

–          تكريم و ترويج فرهنگ نحوه رفتارشايسته با مراجعين