ولادت حضرت فاطمه (س) و روز بزرگداشت مقام زن گرامی باد.

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۱۲/۱۱

ولادت حضرت فاطمه (س) و روز بزرگداشت مقام زن گرامی باد.

زن موجودی با تقدس دختری، همسری، خواهری و مادری در مسیر تکامل جامعه است و چنانچه ارزش خود را نشناسد و یا جامعه از موهبت او محروم باشد، انحطاط قطعی آن جامعه را به دنبال خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ میلاد باسعادت حضرت فاطمه (س) و روز بزرگداشت مقام زن بهانه‌ای است برای قدردانی از بانوان گران‌قدر معاونت غذا و دارو که در کنار نقش پراهمیت خود در خانواده، دوشادوش مردان در جامعه گام برمی‌دارند و سکون و ایستایی را بر خود نمی‌پسندند.

روابط عمومی معاونت غذا و دارو ضمن تبریک فرارسیدن میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س)، روز بزرگداشت مقام زن و روز مادر، تأسی به سیره این بانوی بزرگوار و موفقیت و بهروزی در تمامی امورات زندگی را برای بانوان محترم شاغل در این معاونت از درگاه ایزد متعال مسئلت می‌نماید.