صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » معاونت غذا و دارو » امور فرهنگی و بسیج » اخبار و مطالب فرهنگی » مسابقه کتابخوانی “دقایقی با قرآن” ویژه ایام مبارک دهه فجر

مسابقه کتابخوانی “دقایقی با قرآن” ویژه ایام مبارک دهه فجر

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۱۱/۲۳

مسابقه کتابخوانی “دقایقی با قرآن” ویژه ایام مبارک دهه فجر

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، امور فرهنگی معاونت غذا و دارو به مناسبت ایام مبارک دهه فجر اقدام به برگزاری مسابقه کتابخوانی با عنوان دقایقی با قرآن نموده است.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، امور فرهنگی معاونت غذا و دارو به مناسبت ایام مبارک دهه فجر اقدام به برگزاری مسابقه کتابخوانی با عنوان “دقایقی با قرآن” نموده است.

همکاران و علاقمندان به شرکت در این مسابقه می توانند با مراجعه به کتاب دقایقی با قرآن نوشته محسن قرائتی، به سوالات تهیه شده از این کتاب پاسخ داده و پاسخ نامه خود را به واحد روابط عمومی معاونت غذا و دارو، سرکار خانم رنجبر تحویل دهند.

» دانلود سوالات مسابقه “دقایقی با قرآن”