صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » معاونت غذا و دارو » امور فرهنگی و بسیج » اخبار و مطالب فرهنگی » اهدای جوایز افراد برتر مسابقات ورزشی گرامیداشت دهه فجر به همت معاونت غذا و دارو

اهدای جوایز افراد برتر مسابقات ورزشی گرامیداشت دهه فجر به همت معاونت غذا و دارو

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۱۱/۱۷

اهدای جوایز افراد برتر مسابقات ورزشی گرامیداشت دهه فجر به همت معاونت غذا و دارو

به مناسبت ایام الله دهه فجر و چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به نفرات برگزیده مسابقات ورزشی، طناب زنی در بخش بانوان و فوتبال دستی در بخش آقایان جوایزی اهدا شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو تهران؛ طبق روال هرسال این معاونت اقدام به برگزاری مسابقات ورزشی به مناسبت دهه مبارک فجر کرد.

این مسابقات در رشته‌های فوتبال دستی ویژه آقایان و طناب زنی ویژه بانوان برگزار شد؛ و در پایان نفرات برتر معرفی و طی مراسمی سه‌شنبه ۱۶ بهمن ۹۷ با حضور دکتر ابوالفضل نجاریان مشاور اجرایی معاونت، حجت‌الاسلام‌والمسلمین زنده‌دل مسئول فرهنگی بسیج جامعه پزشکی دانشگاه و جمعی از کارکنان معاونت، به نفرات اول تا چهارم این مسابقات جوایزی اهدا شد.
دکتر نجاریان در این مراسم ضمن تشکر و قدردانی از شرکت کنندگان در مسابقات ورزشی دهه فجر، گفت: هدف از برگزاری این‌گونه مسابقات ایجاد انگیزه و روحیه نشاط کاری در کارکنان است زیرا ورزش موجب آرامش روانی، نشاط روحی، افزایش اعتماد و عزت‌نفس انسان می‌شود. ورزش، روحیه همکاری و تعامل، عزت و سلامتی را افزایش داده و موجب موفقیت در عرصه‌های کاری و شغلی‌ می‌شود.

وی در پایان تصریح کرد: ورزش یکی از حوزه‌هایی است که می‌تواند از آسیب‌های اجتماعی پیشگیری کند و به همین علت امیدواریم این مسابقات و سایر مسابقات ورزشی به‌صورت جدی و مستمر برگزار شود.

» گالری تصاویر