صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » معاونت غذا و دارو » امور فرهنگی و بسیج » اخبار و مطالب فرهنگی » برپایی ایستگاه صلواتی به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع)

برپایی ایستگاه صلواتی به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع)

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۴/۱۷

برپایی ایستگاه صلواتی به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع)

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع) اقدام به برگزاری ایستگاه صلواتی نمود.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، ای صادق آل محمد صلی الله علیه و آله ! ای رئیس مذهب! ای بلند اختر! در شب هجران تو، عالم دگرگون شده است. توفانی از سهمگین ترین غم ها به وزش درآمده است و از آسمان ناله های سرخ می بارد. پیشانی آیینه ها چین و چروک برداشته است و صدای هیچ پرستویی به گوش نمی رسد. یلداترین شب، در هجران تو بر روی صبح، سیاهی می پاشد و زمان، حرکت نمی کند. جان عاشقان و شیفتگان تو، در آتشی از ماتم می سوزد و شراره اش دنیا را می سوزاند.

توضیح اینکه این معاونت، به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع) امروز ۱۷تیر۹۷ اقدام به برپایی ایستگاه صلواتی و توزیع شربت و شیرینی کرد.

» گالری تصاویر