صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » معاونت غذا و دارو » امور فرهنگی و بسیج » اخبار و مطالب فرهنگی » برگزاری مراسم زیارت عاشورا به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع)

برگزاری مراسم زیارت عاشورا به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع)

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۴/۱۷

برگزاری مراسم زیارت عاشورا به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع)

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو تهران؛ به مناسبت شهادت ششمین اختر تابناک امامت و ولایت، امام جعر صادق (ع) مراسم پرفیض زیارت عاشورا در نمازخانه معاونت غذا و دارو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو تهران؛ سبز آمدی، سرخ رفتی، حال آنکه سپید سپید زیستی و صداقت، تنها واژه ای است که برازنده نام توست. تو از زلالی آینه، هر آینه فراتری. در تو کرامت باران موج می زند. با تلاوت قرآن هم آغوشی و دست هایت، مونس آسمان مدینه اند.

۶۵ سال، عاشقانه زیستی و ۳۴ سال را صادقانه امامت کردی تا پر پر دانه های نجابتت به انگور زهر آلود منصور آغشته شد.

ای سعادت سپید! شب شهادتت اشک می ریزیم و ستایش می کنیم غربت ستودنی ات را.

از کدام برکه نوشیده ای که دست در دست ملائکه، بال و پرت رهسپار بهشت جاودان شد؟

ای انیس مدام سجاده و هم نشین شبانه قرآن! آفتاب عظمتت همیشه بر فراز آسمان مسلمانان، روشنایی بخش است. تمام سپیده هامان را به صداقت نامت استواریم.

شب شهادتت غمنامه ای می نویسیم به مظلومیت باران، آن زمان که آسمان غربتت را گریست.

ای ششمین ستاره تابناک امامت و ولایت، صادق آل محمد (صلی الله علیه و آله و سلّم)! نامت را با افتخار به دل های غریبمان می سپاریم تا یادت آرام بخش سینه های بی تابمان باشد.

به همین مناسبت مراسم پرفیض زیارت عاشورا و پذیرایی صبحانه صبح امروز ۱۷ تیر ۹۷ در نمازخانه معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.