صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » اخبار » دومین جلسه کمیته دارو و تجهیزات و لوازم پزشکی ستاد تحول سلامت دانشگاه برگزار شد.

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۴/۱۳

دومین جلسه کمیته دارو و تجهیزات و لوازم پزشکی ستاد تحول سلامت دانشگاه با هدف راهکارهای کاهش هزینه های بیمارستانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو: دومین جلسه کمیته دارو و تجهیزات و لوازم  پزشکی ستاد تحول سلامت دانشگاه صبح امروز ۱۳ تیر ۹۷ با حضور دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو، دکتر محمدرضا رویینی رییس داروخانه های بیمارستانی دانشگاه و مدیران معاونت غذا و دارو، نمایندگانی از دفتر امور مالی و فناوری اطلاعات دانشگاه و نیز برخی از مدیران داروخانه های بیمارستانی در سالن شورا معاونت غذا و دارو برگزار شد.

در این جلسه دکتر حاجی محمودی معاون غذا و  دارو دانشگاه:  به بررسی دستورالعمل فراوری مجدد تجهیزات پزشکی و بررسی موارد اعلام شده بعنوان تجهیزات گران قیمت در بیمارستان ها، بررسی گزارشات میانگین وضعیت عملکرد بیمارستانها در خصوص اقلام هتلینگ در سال ۹۶ و دوماهه اول سال ۹۷، موارد کاربردهای قابل استفاده از داروهای پرهزینه در بیمارستانها بصورت سرپایی با حاضرین در جلسه به بحث و تبادل نظر پرداخت.

» گالری تصاویر