صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » اخبار » غرفه فرهنگی و آموزشی کالاهای قاچاق سلامت‌محور در معاونت غذا و دارو تهران برپا شد.

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۴/۱۳

به‌منظور فرهنگ‌سازی در خصوص بحث اصالت کالا، اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی، غرفه مبارزه با قاچاق کالای سلامت‌محور در راستای فرمان مقام معظم رهبری برپا شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، غرفه فرهنگی و آموزشی کالاهای قاچاق سلامت‌محور صبح روز سه شنبه ۱۲ تیرماه ۱۳۹۷ در محل معاونت غذا و دارو تهران برگزار شد.
بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر این‌که «گسترش پديده قاچاق و تأثير مخرب آن در امر توليد و تجارت قانوني و سرمایه‌گذاری و اشتغال،‌خطر جدي و بزرگي است كه بايد با جديت تمام با آن مبارزه كرد و بر همه دستگاه‌هایی كه به نحوي می‌توانند در اين امر دخيل باشند واجب است كه سهم خود را در اين مبارزه ايفا كنند»، به‌منظور آشنایی شهروندان با انواع کالاهای قاچاق و خطرات استفاده از این نوع کالاها، معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با برپایی غرفه فرهنگی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در خصوص خطرات داروها، فرآورده‌های آرایشی، بهداشتی و مکمل‌های رژیمی قاچاق به سؤالات شهروندان و دانشجویان پاسخ دادند.
توضیح اینکه:  با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در بحث مبارزه با قاچاق کالا و ارز، تأکید این غرفه در خصوص فرهنگ‌سازی و استفاده از محصولات  و حمایت از کالای ایرانی  بوده است.