صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » تابلو اعلانات » برنامه‌ ۴ ساله معاونت غذا و دارو

برنامه‌ ۴ ساله معاونت غذا و دارو

حرکت بر مبنای برنامه در دانشگاه علوم پزشکی تهران، فرآیندی نظام‌مند است که با اولویت‌بندی فعالیت‌ها، چگونگی تخصیص منابع و تعیین شاخص‌های ارزیابی به ارتقای آموزش، پژوهش و ارائۀ خدمات منجر می‌گردد. بدین منظور برنامۀ چهارسالۀ دانشگاه به‌عنوان میثاقی برای همگرایی فعالیت‌های توسعه‌ای دانشگاه با مشارکت واحدهای مختلف تدوین می شود.

به همین منظور، ضمن تشکر از زحمات همکاران محترم معاونت غذا و دارو در تدوین برنامه‌ ۴ ساله ۱۴۰۰ – ۱۳۹۷ این معاونت، برنامه نهایی که پس از جلسات نقد و بررسی در هیأت‌رئیسۀ دانشگاه به تصویب رسیده است (پیوست همین صفحه) جهت اجرا ابلاغ می‌گردد.

انتظار می‌رود همکاران گرامی در حوزۀ معاونت غذا و داروی دانشگاه، با پیگیری جدی، برنامه‌های مصوب را اجرایی نمایند و پیشرفت آن را براساس شاخص‌های تعیین شده پیگیری کنند.

توفیق شما و همکاران را از خداوند متعال خواستارم.

دکتر عباسعلی کریمی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران