صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » اخبار » سی نهمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی در معاونت غذا و دارو

سی نهمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی در معاونت غذا و دارو

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۱/۲۴

سی نهمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی در معاونت غذا و دارو

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، جلسه‌ای باهدف بررسی صدور پروانه ساخت، صدور پروانه مسئول فنی و ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و اتخاذ تصمیم در مورد آن‌ها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ دکتر منا جابری دوست مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی و دبیر کمیسیون؛ هدف از برگزاری این جلسه را صدور پروانه‌های ساخت و تعیین تکلیف در خصوص موارد مطرح‌شده دانست و به همراه سایر اعضا کمیته به بررسی پرونده‌ها پرداخت.

در این نشست که باهدف صدور پروانه ساخت، صدور پروانه مسئول فنی و ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و اتخاذ تصمیم در مورد آن‌ها برگزارمی گردد؛ سه مورد استعلام صنایع و چهار موردبررسی نقشه مطرح و موافقت شد. شش مورد صدور پروانه مسئول فنی مطرح و موافقت گردید. با یک مورد تمدید شناسه نظارت کارگاهی موافقت گردید یک مورد اصلاح پروانه بهره‌برداری و هفت مورد سایر موضوعات مطرح و مورد موافقت قرار گرفت؛ و در پایان و در خصوص آن تصمیم‌گیری شد.

توضیح اینکه کمیسیون بررسی و صدور پروانه‌های بهداشتی واحدهای تحت پوشش معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دکتر منا جابری دوست مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی، دکتر امینی مدیر آزمایشگاه مواد غذایی آرایشی و بهداشتی، دکتر رضایی عضو هیئت‌علمی دانشگاه و دارو و اعضای کمیسیون در محل سالن شورای معاونت غذا و دارو برگزار شد.

» گالری تصاویر