صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » معاونت غذا و دارو » امور فرهنگی و بسیج » اخبار و مطالب فرهنگی » استقرار غرفه “اصیل بخریم” در مسیر راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن

استقرار غرفه “اصیل بخریم” در مسیر راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۱/۲۳

استقرار غرفه “اصیل بخریم” در مسیر راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو: برپایی غرفه "اصیل بخریم" و معرفی برچسب اصالت کالا در مسیر راهپیمایی 22 بهمن به همت معاونت غذا و دارو واقع در ضلع شمالی چهارراه ولیعصر (عج) برگزار شد.

معاونت غذا و دارو تهران با استقرار غرفه “اصیل بخریم” و معرفی برچسب اصالت کالا  نیز همگام با دیگر آحاد مردم روز ۲۲ بهمن در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن حضور داشت.

راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن که قرار بود ساعت ۹ صبح روز یکشنبه هم‌زمان در سراسر کشور آغاز شود، از ساعت‌های اولیه صبح با حضور میلیونی اقشار مختلف مردم در تهران آغاز شد وحضور جوانان و نوجوانان در ساعات اولیه راهپیمایی چشمگیر بود.

همچنین: در روز راهپيمايي، ايستگاه آموزش سلامت و  شناخت کالاهای سلامت‌ محور در خصوص کالاهای اصیل از قاچاق و توزیع بروشور و پمفلت در این غرفه داده شد.

توضیح اینکه: این غرفه با استقبال بی نظیر و چشمگیر رهپیمایان روبرو شد؛ و کارشناسان حاضر در خصوص برچسب اصالت کالا توضیحاتی را ارائه نمودند.

» گالری تصاویر