صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » معاونت غذا و دارو » امور فرهنگی و بسیج » اخبار و مطالب فرهنگی » برگزاری مراسم زیارت عاشورا به مناسبت “یادبود شهدای انقلاب اسلامی ایران”

برگزاری مراسم زیارت عاشورا به مناسبت “یادبود شهدای انقلاب اسلامی ایران”

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۱/۱۸

برگزاری مراسم زیارت عاشورا به مناسبت “یادبود شهدای انقلاب اسلامی ایران”

مراسم زیارت عاشورا به مناسبت "یادبود شهدای انقلاب اسلامی ایران" در هفتمین روز از ایام دهه مبارک فجر در معاونت غذا و دارو تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو تهران، دهه مبارک فجر بهترین فرصت است تا جانفشانی های شهدا، جانبازان و آزادگان سیاسی انقلاب برای نسل جوان و آتی جامعه اسلامی بازگو شود. جهاد مقدّس شهید و خون پاکی که در این راه به زمین ریخته می شود، عامل بقای جوامع انسانی و تداوم ارزش های مقدّسی است که انسانیت و شرف و عدالت و آزادی در پرتو آنها، جان و رمق می گیرند و استمرار می یابند.

به همین مناسبت امروز چهارشنبه ۱۸ بهمن ۹۶ مراسم پرفیض زیارت عاشورا در نمازخانه ساختمان شماره ۲ دانشگاه برگزار شد.

» گالری تصاویر