صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » اخبار » جلسه هماهنگی بسیج ملی تغذیه سالم برگزار شد.

جلسه هماهنگی بسیج ملی تغذیه سالم برگزار شد.

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۰/۲۰

جلسه هماهنگی بسیج ملی تغذیه سالم برگزار شد.

جلسه هماهنگی بسیج ملی تغذیه سالم با هدف اصلاح الگوی نامناسب غذایی و کاهش مصرف قند، نمک و چربی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو تهران؛ جلسه هماهنگی بسیج ملی تغذیه  سالم با حضور دکتر نجاریان مشاوراجرایی معاون غذا و دارو و دکتر کارگر مسئول واحد تحقیق و توسعه در تاریخ ۱۸ دی ۹۶ در محل دفتر مشاور اجرایی معاونت غذا و دارو برگزار گردید.

دکتر نجاریان گفت: امسال نیز طبق سنوات گذشته بسیج ملی تغذیه سالم با تاکید بر شعار” کنترل و پیشگیری از چاقی با تغذیه مناسب” از ۱۵ لغایت ۳۰ دی ماه با همکاری دانشگاههای علوم پزشکی و سازمان ذیربط در سراسر کشور برگزار خواهد شد.

وی افزود: برگزاری همایش و سمینارهای علمی غذای سالم برای کارکنان و صنایع غذایی با استناد بر ممیزی ۲۲۰۰۰، ارسال منابع آموزشی به کارخانجات و توزیع بروشور بین آنها، استقرار غرفه در لابی معاونت غذا و دارو و همچنین نشست خبری در خصوص آموزش نشانگرهای رنگی و برچسب تغذیه ای در مدارس و فرهنگسراها، توزیع پمفلت آموزشی نشانگر رنگی در بین عموم مردم و ارسال پیامک با موضوع پیشگیری و کنترل چاقی با تغذیه سالم در بین کارکنان معاونت غذا و دارو تهران از برنامه های پیشنهادی برای اجرایی کردن بسیج ملی تغذیه سالم است.