صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » اخبار » بازدید دکتر زرین دست استاد پیشکسوت فارماکولوژی دانشکده داروسازی علوم پزشکی تهران از غرفه “اصیل بخریم”

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۹/۲۹

در حاشیه پنجمین نمایشگاه بین المللی اکفا دکتر زرین دست استاد پیشکسوت فارماکولوژی دانشکده پزشکی و دانشکده داروسازی از غرفه "اصیل بخریم" بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه تهران: در حاشیه پنجمین نمایشگاه بین المللی اکفا  که ۲۸ آذر ۹۶ در محل سالن همایش های برج میلاد برگزار شد، دکتر زرین دست استاد پیشکسوت فارماکولوژی دانشکده پزشکی و دانشکده داروسازی ضمن بازدید از غرفه های این نمایشگاه، از غرفه “اصیل- بخریم”  نیز بازدید نموده و از نزدیک در جریان فعالیت کمپین اصیل بخریم و آثار هنری هنرمندان کشور از قبیل کاریکاتور، انیمیشن، فیلم مستند، کلیپ و … با محوریت معرفی برچسب اصالت کالا قرار گرفت.

دکتر زرین دست استاد پیشکسوت فارماکولوژی دانشکده پزشکی و دانشکده داروسازی گفت: یکی از وظایف مهم وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی، سلامت محوری جامعه محافظت از مردم است.

وی ادامه داد: از آنجا که اکثر مردم در خصوص برچسب ها اطاعات کافی ندارند شکی نیست که این فرهنگ سازی در خصوص کالاهای سلامت محور می تواند باز دارنده باشد .

زرین دست اظهار داشت:  تشخیص به موقع در مورد تقلب و قاچاق و برخورد به موقع و ضربتی چه با فروشنده و چه تولید کننده و چه عرضه کننده گان در سطح عرضه از جمله کارهایی است که باید انجام داد چراکه سلامت جامعه یکی از مهم ترین دغدغه های ما پزشکان و دیگر ارگان های مربوطه است .

گفتنی است: این نمایشگاه با هدف عملکرد سازمان و دانشگاه های علوم پزشکی تهران و در خصوص چگونگی فعالیت ها و اجرای شاخص های سلامت نظام اداری،  در بحث مقابله با فساد و  قاچاق کالاهای حوزه سلامت برپا شد.