صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » اخبار » پیام تسلیت مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو تهران به زلزله زدگان غرب کشور

پیام تسلیت مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو تهران به زلزله زدگان غرب کشور

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۸/۲۲

پیام تسلیت مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو تهران به زلزله زدگان غرب کشور

دکتر ابوالفضل نجاریان مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو تهران درپی وقوع زمین لرزه در غرب کشور، جان باختن جمعی از هموطنان را در این حادثه تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو تهران؛ دکتر ابوالفضل نجاریان در این پیام، ضمن ابراز همدردی با بازماندگان این سانحه، برای درگذشتگان طلب آمرزش، برای مجروحان آرزوی سلامتی و برای امدادرسانی و اعزام تجهیزات و نیروی لازم اعلام آمادگی کرد.

متن این پیام به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

خبر اسفناک وقوع زلزله در غرب کشور و به ویژه استان کرمانشاه که منجر به جان باختن و نیز زخمی شدن جمعی از هموطنان عزیزمان شد، موجب تأثر و تألم شد.
اینجانب وقوع این حادثه اندوهبار را به مردم عزیز استان کرمانشاه، به ویژه خانواده های داغدار این عزیزان، تسلیت و تعزیت عرض نموده، ضمن ابراز همدردی صمیمانه با بازماندگان، از درگاه ایزد متعال، برای درگذشتگان این حادثه غفران واسعه الهی و علو درجات، برای بازماندگان صبر و شکیبایی و همچنین برای مجروحان و مصدومان این حادثه شفای عاجل مسئلت می نمایم.
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز ضمن ابراز همدردی با هموطنان عزیزمان در استان کرمانشاه و نیز سایر زلزله زدگان،در صورت لزوم، به هر نحوی با تمام توان برای خدمت رسانی به مصیبت دیدگان و آسیب دیدگان در جهت کاهش آلام مردم عزیز آن استان آماده همکاری می باشد.