صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » اخبار » برپایی کلاس آموزشی با عنوان “اصول برچسب گذاری محصولات غذایی و آشامیدنی و نشانگرهای رنگی”

برپایی کلاس آموزشی با عنوان “اصول برچسب گذاری محصولات غذایی و آشامیدنی و نشانگرهای رنگی”

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۷/۱۹
تعداد بازدید : 110

برپایی کلاس آموزشی با عنوان “اصول برچسب گذاری محصولات غذایی و آشامیدنی و نشانگرهای رنگی”

کلاس آموزشی با عنوان "اصول برچسب گذاری محصولات غذایی و آشامیدنی و نشانگرهای رنگی"، جهت آموزش به مسئولین فنی واحدهای تولیدی تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی تهران در معاونت غذا و دارو تهران برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو تهران؛ کلاس آموزشی با عنوان “اصول برچسب گذاری محصولات غذایی و آشامیدنی و نشانگرهای رنگی”،  در تاریخ ۱۶ مهر  ۹۶ ، در محل سالن شورای معاونت غذا و دارو تهران جهت آموزش به مسئولین فنی واحدهای تولیدی تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید.

همچنین: در این دوره مهندس ماندانا جوادپور کارشناس مسئول اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در خصوص  الزامات عمومی، اظهارات و کلیه مندرجات در طرح برچسب مطابق با قانون ۱۱ مواد خوراکی و آشامیدنی توضیحاتی ارائه نمود.

در ادامه: در خصوص اطلاعات تغذیه ای و جدول نشانگرهای رنگی  به صورت مبسوط بحث و تبادل نظر شد.

گفتنی است: در پایان این کلاس نیز کارگاه آموزشی جهت شرکت کنندگان در دوره برگزار گردید.