صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » بیست و سومین جلسه کمیسیون فنی و قانونی در معاونت غذا و دارو تهران

بیست و سومین جلسه کمیسیون فنی و قانونی در معاونت غذا و دارو تهران

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۷/۱۹

بیست و سومین جلسه کمیسیون فنی و قانونی در معاونت غذا و دارو تهران

جلسه‌ای باهدف بررسی صدور پروانه ساخت، صدور پروانه مسئول فنی و ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و اتخاذ تصمیم در مورد آن‌ها برگزار شد.

798

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو تهران؛ دکتر تهمینه اکبر زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی و دبیر کمیسیون؛ هدف از برگزاری این جلسه را صدور پروانه‌های ساخت و تعیین تکلیف در خصوص موارد مطرح‌شده دانست و به همراه سایر اعضا کمیته به بررسی پرونده‌ها پرداخت.

در این نشست که باهدف صدور پروانه ساخت، صدور پروانه مسئول فنی و ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و اتخاذ تصمیم در مورد آن‌ها برگزارمی گردد؛ ۱۵ مورد صدور پروانه ساخت مطرح و موافقت شد ۵ مورد صدور پروانه مسئول فنی مطرح و موافقت گردید. همچنین ۶ مورد اصلاح پروانه بهره برداری مطرح و مورد موافقت قرار گرفت.

توضیح اینکه کمیسیون بررسی و صدور پروانه‌های بهداشتی و عدم انطباق واحدهای تحت پوشش معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران ۱۸ مهر ۹۶ با حضور دکتر رضایی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر تهمینه اکبر زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی ،دکتر امینی مدیر آزمایشگاه مواد غذایی آرایشی و بهداشتی و دارو و اعضای کمیسیون در محل دفتر مدیریت معاونت غذا و دارو برگزار شد.