صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » مراسم تشییع شهید حججی با حضور بسیجیان معاونت غذا و دارو و ساختمان شماره ۲ دانشگاه

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۷/۰۵

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، مراسم تشییع پیکر شهید مدافع حرم محسن حججی با حضور بسیجیان معاونت غذا و دارو تهران در میدان امام حسین تهران صبح امروز 5 مهر 96 برگزار شد.

cs

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، مراسم تشییع پیکر شهید مدافع حرم محسن حججی با حضور بسیجیان معاونت غذا و دارو تهران در میدان امام حسین تهران صبح امروز ۵ مهر ۹۶ برگزار شد.

همچنین: در این مراسم برخی از مسئولان نظام و فرماندهان نظامی، خانواده شهید حججی نیز به همراه فرزند این شهید در جایگاه حاضر شدند.

در ادامه: جمعیت زیادی بالباس‌های سیاه و با در دست داشتن پرچم‌های قرمز و تصاویر شهید حججی برای بدرقه و وداع با پیکر این شهید خود را به میدان امام حسین رسانده‌اند.

صادق آهنگران نیز مداحی مراسم تشییع پیکر شهید حججی را بر عهده داشت.

گفتنی است: خودروی حامل پیکر شهید حججی در میان جمعیت برای تشییع به سمت میدان شهدا و میدان خراسان به حرکت درآمده و مردم نیز با شور و حرارت پیکر وی را بدرقه کردند.

» گالری تصاویر