صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » اخبار » برپایی ایستگاه صلواتی به مناسبت هفته احیای امر به معروف و نهی از منکر

برپایی ایستگاه صلواتی به مناسبت هفته احیای امر به معروف و نهی از منکر

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۷/۰۵

برپایی ایستگاه صلواتی به مناسبت هفته احیای امر به معروف و نهی از منکر

ایستگاهی با هدف ترویج و احیای امر به معروف و نهی از منکر و به مناسبت ایام ماه محرم و هفته دفاع مقدس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو: برپایی ایستگاه صلواتی به مناسبت هفته احیای امر به معروف و نهی از منکر  همه روزه در محل ساختمان شماره ۲ دانشگاه علوم پزشکی تهران با پذیرایی از عموم مردم بر پا می باشد.

همچنین، از سال ۱۳۷۱ شمسی تاکنون هر ساله هفته اول محرم الحرام به نام هفته احیای امر به معروف و نهی از منکر بمنظور یادآوری اصلی ‌ترین هدف جهاد والا و الهی امام حسین (ع) یعنی احیای امر به معروف و نهی از منکر نامگذاری شده است.بدون تردید هر نهضت در جهت حفظ مسیر حرکت خود به سوی اهداف از پیش تعیین شده نیازمند طراحی و تدوین فرآیند آسیب شناسی و اصلاح طلبی مستمر با شیوه‌های روشمند و درونی برای کاهش آستانه آسیب‌پذیری می‌باشد.

در همین چارچوب دو اصل گرانقدر و مترقی امر به معروف و نهی از منکر مهم‌ترین راهبرد آسیب شناسی و فرآیند اصلاح طلبی اسلام در جهت صیانت از نظام اسلامی می‌باشد.امر به معروف و نهی از منکر با استناد به آیات قرآنی و گفتار معصومین (ع) خصوصاً رهنمودهای سرور آزاد اندیشان جهان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در بیان استراتژی نهضت کربلا، برترین و کارآمدترین روش اصلاح نظام‌های اجتماعی برخوردار از ریشه و منشاء دینی و نگاه توحیدی می‌باشد.

بر همین اساس در اصل هشتم قانون اساسی نظام جمهوری ایران آمده است:”در جمهوری اسلامی ایران دعوت به خیر، امر به معروف و نهی از منکر وظیفه ای است همگانی و متقابل بر عهده مردم نسبت به یکدیگر، دولت نسبت به مردم و مردم نسبت به دولت.