صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » کارگاه آموزشی نقش فرآورده‌های سنتی در درمان بیماری‌های تنفسی و پوستی برگزار شد.

کارگاه آموزشی نقش فرآورده‌های سنتی در درمان بیماری‌های تنفسی و پوستی برگزار شد.

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۴/۲۴

کارگاه آموزشی نقش فرآورده‌های سنتی در درمان بیماری‌های تنفسی و پوستی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو تهران کارگاه آموزشی نقش فرآورده‌های سنتی در درمان بیماری‌ها 22 و 23 تیر 96 در محل سالن شورای معاونت غذا و دارو با حضور جمعی از کارشناسان طب سنتی برگزار شد.

طب

دکتر مهدی وزیریان دکترای تخصصی طب سنتی در خصوص فرآورده‌های سنتی در درمان بیماری‌های تنفسی گفت: نگاهی بر بیماری های دستگاه تنفسی، سرماخوردگی (سرفه، سردرد، تب با درجه خفیف، آبریزش بینی و زرد/سبز شدن ترشحات آن، احتقان سینوس، عطسه، التهاب حلق، چشمان اشک آلود)، عفونت مجاری دستگاه تنفس فوقانی به سبب ویروس که بیش از ۲۰۰ نوع ویروس (Rhinovirus) در کودکان حساس تر (تا ۱۰ بار در سال) بسیار واگیربوده و از راه دهان یا بینی یا مخــاط منتقل می شود؛ و بهترین راه مقابله با این ویروس ها سیستم ایمنی قوی بدن می باشد. مدت زمان بهبود۱۴-۷ روز خود به خود بهبود بوده و یا ممکن است عامل ایجاد عفونت گوش، سینوزیت، عفونت باکتریایی حلق، برونشیت، پنومونی و بروز آسم گردد.

وی همچنین در خصوص: عوامل مستعد کننده سرماخوردگی، توصیه پزشکی، توصیه غذایی، تغییر سبک زندگی و ترکیبات طبیعی  جهت بهبود سرماخوردگی صحبت کرد.

دکتر وزیریان تصریح کرد: آنفولانزا مشابه سرماخوردگی بوده و با تب بالاتر و شروع علائم و شدت علائم حادترمی باشد و قابلیت تبدیل به عفونتهای دیگر تنفسی را دارد.

دکتر مهدیه افتخاری دستیار فارماکوگنوزی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه در خصوص فرآورده های گیاهی موثر بر پوست و مو گفت: برای درمان آکنه، کک و مک و لک های پوستی (اسطوخدوس ، شمعدانی عطری و آویشن شیرازی)، اگزما (بابونه، سدر و گل مغربی)، سوختگی، درماتیت آلرژیک، ترک های پوستی، آفتاب سوختگی و گزش حشرات (حنا، شمعدانی، شیرین بیان و همیشه بهار)، تبخال (بادرنجبویه، زیتون و مورد )، تعریق (مریم گلی و حنا)،بیماری های قارچی سطحی (آویشن شیرازی، درمنه و نعنا فلفلی )، رشد و تقویت مو (رزماری)، کاهش موهای زائد (تاتوره) و دافع حشرات (سنبل هندی ) مفید می باشند.

دکتر مهسا صابرنوایی دستیار فارماکوگنوزی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه در خصوص داروهای گیاهی موثر بر اختلالات کلیه و مجاری ادراری یادآور شد: عفونت های دستگاه ادراری شامل شایع ترین عفونت میکروبی در انسان، اولین عفونت شایع بیمارستانی، شیوع در خانم ها ۳۰ برابر آقایان (۳۵-۲۵% خانم ها در سن ۴۰-۲۰ سالگی، حداقل ۱ بار)، بعد از سن ۵۰ سالگی در خانم ها و آقایان برابر و شیوع در کودکان زیر ۱ سال در پسرها بیشتر می باشد.