صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » دومین جلسه قطب منطقه ده آمایش کشوری به همت معاونت غدا و دارو برگزار شد.

دومین جلسه قطب منطقه ده آمایش کشوری به همت معاونت غدا و دارو برگزار شد.

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۴/۱۸

دومین جلسه قطب منطقه ده آمایش کشوری به همت معاونت غدا و دارو برگزار شد.

دومین جلسه قطب منطقه ده آمایش کشوری، با حضور معاونین، مدیران و مسئولین غذا و دارو دانشگاههای علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی و سازمان غذا و دارو در معاونت غذا و دارو تهران برگزار شد.

gotb96

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو تهران، دومین جلسه قطب منطقه ده آمایش کشوری، با حضور معاونین، مدیران و مسئولین غذا و دارو دانشگاههای علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی و سازمان غذا و دارودر تاریخ ۱۷ تیر ۹۶ در محل سالن شورا معاونت غذا و دارو تهران برگزار شد.

در این نشست، دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران ضمن خیر مقدم، در خصوص طرح تقویت نظام استاندارد و قانون بهداشت شهری سخن گفت.

مهندس مهدیزاده مدیر کل برنامه ریزی و پایش امور استان ها سازمان غذا و دارو گفت: ۴۶ درصد فعالیت های سازمان ملی استاندارد در حوزه غذا و دارو است.

حاجی محمودی در ادامه در خصوص چگونگی برگزاری همایش معاونین غذا و دارو به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سیاست کلی سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری، قانون تشکیلات و وظایف وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، قانون تعزیرات حکومتی امور بهداشتی و درمانی، قانون نظارت بر امور پزشکی و داروئی، قانون نظارت بر مواد خوردنی، آشامیدنی آرایشی و بهداشتی، قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور و مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور و برچسب اصالت کالا در فروشگاه های بزرگ با حاضرین در جلسه به بحث و تبادل نظر پرداخت.

گفتنی است در پایان در خصوص موارد قابل طرح در همایش معاونین غذا و دارو سراسر کشور که در مورخ ۲۱ تیر ۹۶ به میزبانی معاونت غذا و دارو شهید بهشتی برگزار می گردد، بحث و تبادل نظر شد.