صفحه دانشگاه » صفحه معاونت » کارگاه آموزشی نقش فرآورده‌های سنتی در درمان بیماری‌ها به همت معاونت غذا و دارو برگزار شد.

کارگاه آموزشی نقش فرآورده‌های سنتی در درمان بیماری‌ها به همت معاونت غذا و دارو برگزار شد.

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۴/۱۸
تعداد بازدید : 55

کارگاه آموزشی نقش فرآورده‌های سنتی در درمان بیماری‌ها به همت معاونت غذا و دارو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو کارگاه آموزشی نقش فرآورده‌های سنتی در درمان بیماری‌ها 15 و 16 تیر 96 در محل سالن شورای معاونت غذا و دارو با حضور جمعی از کارشناسان طب سنتی برگزار شد.

tb

کارگاهی باهدف آموزش و ارتقاء سطح آگاهی ویژه کارشناسان طب سنتی و نقش فرآورده‌های سنتی در درمان بیماری‌ها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو کارگاه آموزشی نقش فرآورده‌های سنتی در درمان بیماری‌ها ۱۵ تیر ۹۶ در محل سالن شورای معاونت غذا و دارو با حضور جمعی از کارشناسان طب سنتی برگزار شد.

دکتر ژاله علی اصل دکترای تخصصی طب سنتی در خصوص فرآورده‌های سنتی در درمان بیماری‌های گوارشی گفت:

اصلاح سته ضروریه، تقویت نقش فرآورده‌های سنتی در درمان بیماریه، درمان سوء مزاج و درمان موضعی مؤثرتر از خوراکی از اصول کلی درمان در این بیماری است.

وی همچنین تصریح کرد: خوردنی‌ها و آشامیدنی‌ها، آب‌وهوا، خواب‌وبیداری، حرکت و سکون (ورزش و استراحت)، احتباس و استفراغ و اعراض نفسانی (خشم، شادی، غم) از اصول درمانی درسته ضروریه است.

دکتر علی اصل در ادامه خاطرنشان کرد: نوع غذا (برنج)، کاهش حجم غذا ناشی از سردی و کاهش حس روده‌ها، ناشی از گرمی یا خشکی در روده‌ها، ناشی از کاهش مایعات بدن (افزایش حجم ادرار، اسهال)، تحلیل شدید (گرمای شدید هوا، فعالیت بدنی زیاد)، انسداد، کرم و ضعف روده بزرگ از علل اصلی یبوست در طب سنتی است.

وی همچنین افزود: روی‌هم خوردن غذاها، خوردن شیرینی‌ها و حلویات بلافاصله روی غذا، خوردن شیرینی‌های مفرط، خوردن غذاهای بسیار گرم و بلافاصله روی آن آب سرد، خوردن کباب‌ها به‌ویژه اگر خام یا سوخته باشد، خوردن آب سرد بلافاصله روی غذا، بعد از حمام- بعد از جماع- بعد از ورزش، نان فطیر–کله پاچه –گوشت گاو، تشنگی کشیدن طولانی- آب خوردن وسط خواب و حرکات شدید در حالت پری معده از عوامل تأثیرگذار بر کبد است.

گفتنی است این کارگاه در روزهای ۱۵  و ۱۶ تیر ۹۶ برگزار شد.